HP LaserJet Managed MFP E72425, E72430, E77422, E77428 - afhjælp papirstop i højre dæksel og fikseringsområdet (13.B9, 13.B2, 13.FF)

Afhjælpning af papirstop i højre dæksel og fikseringsområdet (13.B9, 13.B2, 13.FF)

Følg disse trin for at afhjælpe papirstop i højre dæksel og fikseringsområdet. Når der opstår papirstop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
bemærk:
Fikseringsenheden kan være meget varm, mens printeren er i brug. Vent på, at fikseringsenheden afkøles før afhjælpning af papirstop.
  1. Åbn det højre dæksel.
    Figur : Åbn dækslet
  2. Fjern forsigtigt fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Luk det højre dæksel.
    Figur : Luk dækslet