HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Printerspecifikationer (du-modeller)

Se hardware-, software- og printermiljøspecifikationerne i dette afsnit.
bemærk:
Følgende specifikationer var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan ændres. Se http://www.hp.com/support/ljE82540MFP eller http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP, hvis du ønsker aktuelle oplysninger.

Tekniske specifikationer

Gennemgå printerens tekniske specifikationer.
Produktnumre for hver model
  • E82540du - #5CM59A
  • E82550du - #5CM60A
  • E82560du - #5CM61A
  • E87640du - #5CM64A
  • E87650du - #5CM65A
  • E87660du - #5CM66A
Specifikationer for papirhåndtering
Funktioner til papirhåndtering
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Bakke 1 (kapacitet på 100 ark)
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Bakke 2 (kapacitet på 520 ark)
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Bakke 3 (kapacitet på 520 ark)
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
2 x 520-arks papirfremfører
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Højkapacitetsindføderbakke til 2.000 ark
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Højkapacitetspapirbakke til 3.000 ark - monteret på siden
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Printerkabinet
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Hæfter/stabler-færdigbehandlingsenhed
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Færdigbehandlingstilbehør til brochureenhed
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Indvendig færdigbehandlingstilbehør
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
  • 2/3-hulningstilbehør
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
  • 2/4-hulningstilbehør
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
  • Hulningstilbehør - svensk standard
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP Jobseparator
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP Ekstra udbakke
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Automatisk dupleksudskrivning
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Tilslutningsspecifikationer
Tilslutningsfunktioner
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Hi-Speed USB 2.0
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Hardwareintegrationsstik til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Bluetooth Low Energy (BLE) til udskrivning fra mobile enheder
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-tilbehør til udskrivning fra mobilenheder
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP JetDirect 3100w BLE/NFC/Wireless-tilbehør
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Indbygget HP NFC (near-field communications) og Wi-FI Direct-funktion til udskrivning fra mobile enheder
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 2900nw Print Server-tilbehør til trådløs forbindelse
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Printerspecifikationer
Printerfunktioner
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Udskriver 40 sider pr. minut (ppm) på papir i A4- og Letter-format.
Inkluderet
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Inkluderet
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Udskriver 50 sider pr. minut (ppm) på papir i A4- og Letter-format.
Ikke inkluderet
Inkluderet
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Inkluderet
Ikke inkluderet
Udskriver 60 sider pr. minut (ppm) på papir i A4- og Letter-format.
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Inkluderet
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Inkluderet
Lettilgængelig USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Mobil udskrivning/cloud-udskrivning
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Gem job i printerens hukommelse til udskrivning senere eller til privat udskrivning (kræver en 16 GB eller større USB-drev)
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Kopierings- og scanningsspecifikationer
Kopierings- og scanningsfunktioner
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Scanner 80 enkeltsider eller 160 dobbeltsider pr. minut (ppm) på papir i A4-format og Letter-format
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
100 siders dokumentføder med to scanningshoveder til samtidig duplekskopiering og scanning
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
HP EveryPage Technologies inklusive ultrasonisk registrering af indføring af flere sider
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
OCR (Embedded optical character recognition) giver mulighed for at konvertere udskrevne side til tekst, der kan redigeres eller søges i vha. en computer
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
SMART-etiketfunktion registrerer papirkant til automatisk sidebeskæring
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Automatisk indstilling af sideretning for sider med tekst på over 100 tegn
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Automatisk justering af tone indstiller kontrasten, lysstyrken og fjernelse af baggrunden for hver side
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Specifikationer for send digitalt
Funktioner for send digitalt
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Send dokumenter til e-mail, USB og delte mapper på et netværk
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Send dokumenter til SharePoint®
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Andre specifikationer
Andre funktioner
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Hukommelse: 7 GB basishukommelse
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Lagerenhed: 2 x 320 GB HP Secure High-Performance-harddisk
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Sikkerhed: HP Trusted Platform Module til kryptering af alle data, der passerer igennem printeren
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Kontrolpanel til farveberøringsskærm
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Udtrækkeligt tastatur
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Ikke inkluderet
Fax
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr

Understøttede operativsystemer

Brug følgende oplysninger til at sikre, at printeren er kompatibel med din computers operativsystem.
Linux: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til Linux, skal du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til UNIX®, skal du gå til www.hp.com/go/linux.
Følgende oplysninger gælder for printerspecifikke Windows HP PCL 6-printerdrivere, HP-printerdrivere til macOS samt for softwareinstallationsprogrammet.
Windows: Download HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet for at installere HP-printerdriveren. Eller gå til printersupport-webstedet for denne printer, http://www.hp.com/support/ljE82540MFP eller http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP, for at downloade printerdriveren eller softwareinstallationsprogrammet for at installere HP-printerdriveren
macOS: Mac-computere understøttes sammen med denne printer. Download HP Easy Start enten fra 123.hp.com/LaserJet eller fra siden Support til udskrivning, og brug derefter HP Easy Start til at installere HP-printerdriveren.
  1. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
Understøttede operativsystemer og printerdrivere
Operativsystem
Printerdriver installeret (til Windows eller installationsprogrammet på nettet til macOS)
Windows 7, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af softwareinstallationen.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af softwareinstallationen.
Windows 8.1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" V4 installeres til dette operativsystem som en del af softwareinstallationen.
Windows 10, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" V4 installeres til dette operativsystem som en del af softwareinstallationen.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2012, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2016, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet, og brug den derefter til at installere printerdriveren.
bemærk:
Understøttede operativsystemer kan ændres. Hvis du ønsker at få vist en liste over understøttede operativsystemer, skal du gå ind på http://www.hp.com/support/ljE82540MFP eller http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP, der indeholder HP's komplette hjælp til printeren.
bemærk:
Hvis du vil have yderligere oplysninger om klient- og serveroperativsystemer og om HP UPD-driverunderstøttelse til denne printer, skal du gå til www.hp.com/go/upd. Klik på linkene under Yderligere oplysninger.
Minimumssystemkrav
Windows
macOS
  • Internetforbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 2 GB ledig harddiskplads
  • 1 GB RAM (32-bit) eller 2 GB RAM (64-bit)
  • Internetforbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 1,5 GB ledig harddiskplads
bemærk:
Softwareinstallationsprogrammet til Windows installerer tjenesten HP Smart Device Agent Base. Filen fylder mindre end ca. 100 KB. Dens eneste funktion er at søge efter printere, der er forbundet via USB, hver time. Der indsamles ingen data. Hvis der bliver fundet en USB-printer, forsøger den at finde en JAMc-forekomst (JetAdvantage Management Connector) på netværket. Hvis der bliver fundet en JAMc, opgraderes HP Smart Device Agent Base på sikker vis til en komplet, smart enhedsagent fra JAMc, som derefter gør det muligt at medregne udskrevne sider på en MPS-konto (Managed Print Services). De driverspecifikke webpakker, der downloades til printeren fra hp.com og installeres via guiden Tilføj printer, installerer ikke denne tjeneste.
Hvis du vil fjerne tjenesten, skal du åbne kontrolpanelet i Windows, vælge Programmer eller Programmer og funktioner og derefter vælge Tilføj/fjern programmer eller Fjern et program for at fjerne tjenesten. Filnavnet er HPSmartDeviceAgentBase.

Printermål

Kontrollér, at der nok plads til printeren i dit printermiljø.
Figur : Printermål
Mål for modellerne E87640du, E87650du og E87660du
Mål
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
1. Højde
883,7 mm
1300,5 mm
2. Dybde
764,3 mm
1188 mm
3. Bredde
585 mm
1013,3 mm
Vægt
105,8 kg
Mål for modellerne E82540du, E82550du og E82560du
Mål
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
1. Højde
883,7 mm
1300,5 mm
2. Dybde
764,3 mm
1188 mm
3. Bredde
585 mm
1013,3 mm
Vægt
86,05 kg
bemærk:
Disse værdier kan ændres. For opdateret information, gå til http://www.hp.com/support/ljE82540MFP eller http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP.

Strømforbrug

Gennemgå strømforbruget for hver printerstatus eller -funktion.
Strømforbrug (gennemsnitligt, i watt)
Udskrivning
Klar
Kopiering
Scanning
Dvale
Fra
1300 watt-timer
60 watt-timer
1300 watt-timer
100 watt-timer
1,07 W
0,1 W

Elektriske specifikationer

Gennemgå de elektriske specifikationer, herunder strømkrav og nominel strømstyrke.
  advarsel:
Strømkravene er baseret på det land/område, hvor printeren sælges. Konverter aldrig driftsspændinger. Dette vil beskadige printeren og gøre printergarantien ugyldig.
Elektriske specifikationer
Specifikation
110 V-modeller
220 V-modeller
Krav til strømforsyning1
100 til 127 volt (± 10 %), 50/60 Hz (± 2 Hz)
220 til 240 volt (± 6 %), 50/60 Hz (± 2 Hz)
Nominel strømstyrke
10 amp.
6 amp.
1Den registrerede strøm er den højeste, målte værdi for alle printermodeller ved hjælp af standardstrømspændinger.

Akustisk støj

Gennemgå akustisk støj, herunder lydeffektniveau og lydtryksniveau.
Lydeffektniveau
Akustik: Lydeffektniveau (sider pr. minut (ppm))
Deklareret ifølge ISO 9296
Udskrivning (60 sider pr. minut)
LwAD = < 7,5 Bel (A)
Udskrivning (50 sider pr. minut)
LwAD = < 7,3 Bel (A)
Udskrivning (40 sider pr. minut)
LwAD = < 7,0 Bel (A)
Kopiering
LwAD = < 7,7 Bel (A)
Lydtryksniveau
Akustik: Lydtryksniveau (sider pr. minut (ppm))
Deklareret ifølge ISO 9296
Udskrivning (60 sider pr. minut)
LpAm = 75 dB(A)
Udskrivning (50 sider pr. minut)
LpAm = 73 dB(A)
Udskrivning (40 sider pr. minut)
LpAm = 70 dB(A)
Klar
LpAm = 30 dB(A)

Område for driftsmiljø

Printeren skal være i et miljø, der opfylder bestemte specifikationer, for at fungere korrekt.
Specifikationer for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
17° til 25°C
10° til 32,5°C
Relativ fugtighed
30 % til 70 % relativ luftfugtighed (RH)
10-80 % relativ luftfugtighed