HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Ilæg og udskriv på etiketter

Hvis du vil udskrive på ark med etiketter, skal du bruge bakke 1. Bakke 2 og bakker til 550 ark (ekstraudstyr) kan ikke udskrive etiketter.

Manuel indføring af etiketter

Brug manuel indføringstilstand for bakke 1 til at udskrive ark med etiketter.
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg printeren på listen over printere, og klik derefter på knappen Egenskaber eller knappen Indstillinger for at åbne printerdriveren.
    bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
    bemærk:
    For at få adgang til disse funktioner fra en Windows 8- eller 8.1-startskærm skal du vælge Enheder, vælge Udskriv og derefter vælge printeren.
  3. Klik på fanen Papir/Kvalitet.
  4. Vælg det korrekte format til ark med etiketter i rullelisten Papirformat.
  5. Vælg Etiketter i rullelisten Papirtype.
  6. Vælg Manuel indføring i rullelisten Papirkilde.
  7. Klik på knappen OK for at lukke dialogboksen Dokumentegenskaber.
  8. Klik på knappen Udskriv i dialogboksen Udskriv for at udskrive jobbet.

Etiketretning

Etiketter skal ilægges på en bestemt måde for at blive udskrevet korrekt.
Vejledning til ilægning af etiketter
Bakke
Sådan ilægges etiketter
Bakke 1
Forside nedad
Nederste kant først ind i printeren
Bakke 2 eller 3
Forside opad
Øverste kant i venstre side af bakken