HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Afhjælpning af papirstop i dokumentføderen (31.13.yz)

Afhjælpning af papirstop i dokumentføderen (31.13.yz)

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du afhjælper et papirstop i dokumentføderen. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Åbn dækslet til dokumentføderen
  2. Fjern eventuelt fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Luk dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Luk dækslet til dokumentføderen
bemærk:
Hvis du vil undgå papirstop, skal du sørge for, at styrene i indføringsbakken til dokumentføderen er justeret tæt op mod dokumentet uden at bøje det. Hvis du vil kopiere smalle dokumenter, skal du bruge flatbed-scanneren. Fjern alle hæfteklammer og papirklips fra originaldokumenter.
bemærk:
Originaldokumenter, der er udskrevet på kraftigt blankt papir, kan skabe papirstop oftere end originaler, der er udskrevet på almindeligt papir.