HP-pc'er, tablets - oprettelse af en disk til nulstilling af adgangskoden (Windows)

Dette dokumentomhandler HP-computere og -tablets, der er beskyttet med en adgangskode til en lokal brugerkonto i Windows.
Opret en disk til nulstilling af adgangskoden til din lokale brugerkonto i Windows. Brug disken til at nulstille din adgangskode, hvis du glemmer den og ikke kan logge på Windows.
bemærk:
Hvis du bruger en adgangskode til Microsoft-konto til at logge på Windows, kan du nulstille adgangskoden med en enhed, der har aktiv internetadgang. Du behøver ikke en disk til nulstilling af adgangskode.
Hvis du har glemt din adgangskode og ikke kan logge på, skal du gå til Kan ikke logge på Windows.
Se en video om oprettelse af en disk til nulstilling af adgangskode:

Sådan oprettes en disk til nulstilling af adgangskoden

Brug guiden Glemt adgangskode til at oprette en disk til nulstilling af adgangskode.
  1. Log på Windows vha. din lokale konto.
  2. Slut et tomt USB-flashdrev til enheden.
  3. I Windows skal du søge efter og åbne Kontrolpanel.
  4. Fra Kontrolpanel afhængigt af din valgte visning:
    • Visningen Kategori: Klik på Brugerkonti og derefter på Brugerkonti igen.
    • Visningerne Store ikoner eller Små ikoner: Klik på Brugerkonti.
    Vinduet Lav ændringer på din brugerkonto åbnes.
    Foretag ændringer i brugerkontovinduet
  5. Klik på Opret en disk til nulstilling af adgangskoden. Guiden Glemt adgangskode åbnes.
  6. Klik på Næste.
    Klik på næste i guiden med Glemt adgangskode-skærmbilledet
  7. Vælg drevet fra rullemenuen, og klik derefter på Næste.
  8. Skriv din nuværende adgangskode i feltet Nuværende adgangskode, og klik derefter på Næste.
  9. Når guiden er afsluttet, skal du klikke på Næste.
    Klik på Næste, når guiden Glemt adgangskode er afsluttet
  10. Klik på Udfør.
  11. Fjern flashdrevet fra enheden.
    Sørg for at opbevare flashdrevet et sikkert sted, og huske dets placering.
    bemærk:
    Disken til nulstilling af adgangskode fortsætter med at fungere, selvom du ændre adgangskoden flere gange. Opretter du imidlertid en ny disk til nulstilling af adgangskode, fungerer den oprindelige disk til nulstilling af adgangskode ikke længere.