HP-printere - Print Anywhere med HP Smart-appen

Dette dokument gælder for trådløse HP-printere og HP Smart-appen på Android- eller Apple iOS-smartphones og -tablets samt Windows 10- og macOS-computere.
Print Anywhere er en funktion i HP Smart-appen. Den gør det muligt at bruge din Android- eller iOS-mobilenhed eller Windows 10- eller macOS-computer til at kontrollere printerens status og sende udskriftsjob, når du er væk fra printeren.

Trin 1: Installer HP Smart

Print Anywhere er kun tilgængelig på udvalgte printere. Se, om printeren er kompatibel med Print Anywhere fra HP Smart-appen.
bemærk:
Hvis du ikke ønsker at installere HP Smart-appen på nuværende tidspunkt, skal du gå til Løsninger for mobil udskrivning for at finde ud af, om din printer understøtter Print Anywhere.
  1. Download og installer HP Smart fra 123.hp.com.
  2. Vælg din printer fra På HP Smart-appens startskærm, og klik derefter på Printerindstillinger for at åbne skærmen med printerindstillinger.
  3. Hvis Print Anywhere vises under Muligheder eller Indstillinger eller Tjenester, er det understøttet.
    Eksempel på Print Anywhere-kombatibilitet i HP Smart-appen
    Eksempel på en printer, der understøtter Print Anywhere

Trin 2: Aktiver Print Anywhere

Aktiver Print Anywhere fra HP Smart-appen. Læs afsnittet, der passer til dit operativsystem.
Hvis Print Anywhere allerede er aktiveret, skal du gå til Brug Print Anywhere.

Trin 3: Brug Print Anywhere

Udskriv eksternt, kontroller printerstatus, og lav kopir ved hjælp af dit kamera på din enhed, når det er fjerntilsluttet med Print Anywhere. Brug Print Anywhere-funktionerne, når du er væk fra printeren og din enhed er på et mobilnet eller et andet trådløst netværk. Nogle funktioner og printerindstillinger i appen er ikke tilgængelige med Print Anywhere-forbindelser.
  • Udskriv: Vælg felterne Udskriv fra HP Smart for at udskrive dokumenter og fotos. For Android-enheder, fjernudskriv fra alle apps, der indeholder en udskrivningsmulighed i menuen. Når du udskriver fra en app, skal du vælge den printer, der er anført med Fjernbetjening og et ikon for cloud .
  • Kopier (kun Android/iOS): Tryk på feltet Kopier for at kopiere hurtigt, redigere og udskrive et dokument eller foto fra kameraet på din mobile enhed et webkamera. Kopier bliver ikke gemt. Denne funktion er kun tilgængelig på udvalgte printere.
  • Kontroller printerens status: Kontroller blækniveauet i blækpatronerne, kontroller din Instant Ink-konto, bestil blækpatronerne og meget mere.
Du finder disse oplysninger på:

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om Print Anywhere.