Hjælp til MyHPSupport

MyHPSupport er et værktøj til erhvervsbrugere, hvor de kan indsende og spore supportsager. Personer, der har brug for support til produkter, der bruges i hjemmet, skal kontakte HP for at få hjælp.
bemærk:
HP har erstattet HP Passport med en ny login-oplevelse. Den har fået en nyt look, men der er ingen ændring af login-metoden. Se oplysningerne nedenfor, eller gå til ofte stillede spørgsmål eller brugervejledningerne for at få mere at vide om registrering af en ny HP-konto.
  • Hvis du tidligere har haft en HP Passport-konto, er der ingen grund til at oprette en ny HP-konto. Dit HP Passport-brugernavn og din adgangskode er automatisk flyttet og fungerer med den nye login-oplevelse.
  • HP Passport gav brugerne mulighed for at lave deres eget brugernavn og adgangskode, når de loggende på. Med HP-login bruges kun e-mailadresser og en adgangskode. Hvis du ikke kan logge på med dit brugernavn, skal du i stedet prøve at bruge din e-mailadresse.
  • Du kan stadig se det gamle HP Passport-login forskellige steder på HP's websted i en kort periode. Alle registreringer med det nye login er ikke bagudkompatible med HP Passport.
  • Sikkerhedsspørgsmål bruges ikke længere til at nulstille din adgangskode eller hente dit brugernavn. I stedet anvendes nu en verificeringskode.

Brugervejledning og videoer til MyHPSupport

Brug MyHPSupports individuelle brugervejledning eller MyHPSupport-virksomhedsbrugervejledningen for mere information om MyHPSupport funktioner og opgaver, eller se en af de følgende videoer.

Oplever du problemer med MyHPSupport?

Hvis du oplever problemer med registreringen af MyHPSupport, din registrerings-e-mail eller login-processen, skal du se ofte stillede spørgsmål, der indeholder nyttige tip.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du ikke kan løse problemet ved hjælp af vores onlineressourcer, skal du kontakte dit MyHPSupport-team for dit sprog.