HP All-in-One-pc'er - tilslutning af højttalere eller hovedtelefoner (Windows 7)

Dette dokument vedrører All-in-One-computere fra HP og Compaq med Windows 7.
Dette dokument viser, hvordan du slutter hovedtelefoner eller højttalere til din computer. Brug dette dokument til at konfigurere indstillingerne for lyd, bestemme den korrekte forbindelsesport, og begynde at bruge din eksterne lydenhed på din computer.
bemærk:
Dette er ikke et dokument til fejlfinding. Hvis der ikke kommer nogen lyd fra dine højttalere og hovedtelefoner, skal du se Stationære pc'er fra HP - ingen lyd fra højttalere eller hovedtelefoner (Windows 7).

Tilslutning af højttalere eller hovedtelefoner

Dette afsnit beskriver de porte og stikforbindelser, der er nødvendige for at bruge højttalerne eller hovedtelefonerne med din computer.
bemærk:
Hvis du vil konfigurere hovedtelefoner med trådløs Bluetooth-teknologi, skal du se HP-pc'er - tilslutning af en Bluetooth-enhed (Windows).
Stik
Dine computerhøjttalere kan være forsynet med en 3,5 mm stikforbindelse til lyd, et USB-stik eller en anden type stikforbindelse til lyd.
Dine hovedtelefoner har en 3-benet eller 4-benet stikforbindelse. Begge frembringer lyd, når de sluttes til et hovedtelefonstik. Det 3-benede stik er kun til hovedtelefoner. Det 4-benede stik understøtter en hovedtelefon og en tilsluttet mikrofon.
3,5 mm lydstik til hovedtelefoner eller højttalere
Porte
Indsæt højttalerstikket i lydudgangen eller USB-porten, afhængigt af typen af stikforbindelse. Hvis stikforbindelsen ikke passer i nogen af portene på din computer, skal du muligvis bruge en adapter til at tilslutte til en af de ledige porte.
Eksempel på port til lydudgang
Indsæt hovedtelefonstikket i porten på computeren, der er markeret med et ikon for hovedtelefoner.
Hovedtelefonstik

Indstilling af standardlydenhed

Windows udsender kun lyd til én enhed ad gangen. Du kan vælge, hvilken enhed du vil bruge ved at indstille standardenheden under Egenskaber for lyd. Med højttalere/hovedtelefoner valgt som standard skifter Windows automatisk til hovedtelefoner eller eksterne højttalere, når de er korrekt tilsluttet.
bemærk:
Hvis du vil konfigurere hovedtelefoner med trådløs Bluetooth-teknologi, skal du se HP-pc'er - tilslutning af en Bluetooth-enhed (Windows).
Udfør følgende trin for at indstille standardlydenheden:
bemærk:
Afhængigt af det operativsystem, der er installeret, og typen af den lydchip, der bliver brugt, kan billeder af lydkontrolenheder, der vises i dette dokument, adskille sig en smule fra følgende grafik.
  1. Klik på Start, og klik derefter på Kontrolpanel.
    Kontrolpanel i menuen Start
  2. Klik på Hardware og lyd.
    Hardware og lyd i menuen Kontrolpanel
  3. Klik på Lyd.
    Lyd i menuen Hardware og lyd
  4. På fanen afspilning skal du vælge den lydenhed, som du vil bruge.
    Højtalere på fanen Afspilning af lyd
  5. Klik på Benyt som standard, og klik derefter på OK.
    Den valgte enhed er angivet som standardafspilningsenhed for lyd.

Oprettelse af alternative forbindelser

Du kan overveje at slutte din computer til et TV for at se billeder, se videostreaming eller surfe på internettet. Dette kan du gøre med de korrekte kabler. Se Tilslutning af skærm til en All-in-One-pc for at få yderligere oplysninger.
Du skal bruge et adapterkabel til at tilslutte et stereoanlæg, TV eller en optageenhed til din computer. Kabler til VGA, DVI og komponentvideo understøtter ikke lydsignaler. HDMI-kabler understøtter lydsignaler, men ikke alle HDMI-baserede videokort understøtter lyd. Hvis dit TV har en lydindgang, kan du muligvis tilslutte et separat lydkabel fra din computer direkte til TV'et. Hvis TV’et ikke har en lydindgang, skal du tilslutte lydsignalet til en anden enhed, f.eks. eksterne computerhøjttalere eller dit stereoanlæg.