Samsung laserprintere - Udskriv dokumenter sikkert ved hjælp af fortrolig udskrivningstilstand

Indledning

Lær, hvordan du udskriver dokumenter sikkert ved brug af fortrolig udskrivningstilstand. Du kan bruge denne funktion til at udskrive private eller fortrolige dokumenter, som andre ikke kan få adgang til.

Krav til brug af fortrolig udskrivningstilstand

For at bruge funktionen fortrolig udskrivningstilstand skal din printer eller MFP have en RAM-disk eller harddisk.

Udskriv et dokument med fortrolig udskrivningstilstand

Følg nedenstående trin for at udskrive et dokument ved hjælp af fortrolig udskrivningstilstand.
  1. Afhængigt af dit operativsystem skal du klikke på Windows-ikonet på proceslinjen i Windows og derefter benytte en af følgende metoder for at åbne vinduet, som indeholder listen over installerede printere:
    • Windows 10: Klik på ikonet Indstillinger , klik på Printere og scannere, og klik derefter på Enheder og printere.
    • Windows 8 og 8.1: Klik på Kontrolpanel, klik på Hardware og lyd og derefter på Enheder og printere.
    • Windows 7: Klik på Enheder og printere.
  2. Højreklik på navnet på den printer, du vil bruge til sikker udskrivning, og klik derefter på Udskrivningsindstillinger.
  3. Klik på fanen Grundlæggende, klik derefter på rullelisten ved siden af Udskrivningstilstand og så på Fortrolig.
    bemærk:
    Indstillingen for udskrivningstilstand kan være på en anden fane afhængigt af softwaren.
    Figur : Klik på Fortrolig i rullelisten Udskrivningstilstand
    Dialogboksen Indstillinger for udskrivningstilstand åbnes.
    Figur : Dialogboksen Indstillinger for udskrivningstilstand
  4. Tildel jobnavn, bruger-id og adgangskode for at udskrive udskriftjobbet:
    • Jobnavn: Indtast et navn på udskriftjobbet. Dette navn er en hjælp til at identificere filen, når du er klar til at udskrive jobbet fra printerens kontrolpanel. For at tilpasse jobnavnet skal du vælge valgmuligheden Indtast navn på rullelisten.
      Figur : Indtast et jobnavn
    • Bruger-id: Indtast et bruger-id. Du kan bruge dette id til at logge på, når du er klar til at udskrive jobbet fra printerens kontrolpanel. For at tilpasse bruger-id’et skal du vælge valgmuligheden Indtast navn på rullelisten.
      Figur : Indtast bruger-id
    • Adgangskode: Indtast en adgangskode. Du skal bruge denne adgangskode til at logge på, når du er klar til at udskrive jobbet fra printerens kontrolpanel. Du skal indtaste adgangskoden for at udskrive eller slette filen.
  5. Klik på OK for at gemme indstillingerne, og luk dialogboksen. Klik derefter på Anvend og OK igen for at lukke dialogboksen Udskrivningsindstillinger.
  6. Åbn det dokument, du vil udskrive, klik på Fil, og klik derefter på Udskriv.
  7. Klik på navnet på printeren, som du har konfigureret til sikker udskrivning, og klik derefter på Udskriv for at sende jobbet til printeren.
  8. Når du er klar til at udskrive dokumentet, skal du gå til printerkontrol, trykke påJobstatus og derefter på Sikker udskrivning.
    Login-skærmen for Sikker udskrivning vises.
    Figur : Login-skærmen for Sikker udskrivning
  9. På login-skærmen for Sikker udskrivning skal du indtaste id’et og adgangskoden ved hjælp af berøringsskærms tastatur og derefter trykke på Log ind.
    På skærmen vises en liste over sikre udskriftsjob.
    Figur : Liste over sikre udskriftsjob
  10. Tryk på navnet på det job, du vil udskrive, og tryk derefter på Udskriv.
    Printeren udskriver nu jobbet og fjerner derefter dokumentet fra printerens lager.