HP LaserJet M607-M609, MFP M631-M633, E60055-E60075, MFP E62555-E62575 - Fejlmeddelelsen "13.B9.xx papirstop" og "Uoverensstemmelse mellem størrelser" vises på printerens kontrolpanel

Problem

Fejlmeddelelsen "13.B9.xx papirstop" og "Uoverensstemmelse mellem størrelser" vises på printerens kontrolpanel, når du forsøger at udskrive på selvklæbende sider, sider med klæbemiddel på eller sider med trykforsegling fra en af følgende printere:
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise MFP M631
  • HP LaserJet Enterprise MFP M632
  • HP LaserJet Enterprise MFP M633
  • HP LaserJet Managed E60055
  • HP LaserJet Managed E60065
  • HP LaserJet Managed E60075
  • HP LaserJet Managed MFP E62555
  • HP LaserJet Managed MFP E62565
  • HP LaserJet Managed MFP E62575

Løsning

Trin 1: Download den nyeste firmwareversion for printeren

Sørg for, at den nyeste firmwareversion er installeret på printeren.
  1. Udskriv en konfigurationsside for at kontrollere den installerede firmwareversion for printeren.
    1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du stryge til højre og derefter trykke på Rapporter.
    2. Tryk på Konfiguration/statussider fra menuen Rapporter.
    3. Rul til emnet Konfigurationsside, og tryk derefter på knappen Udskriv.
    4. Bemærk Firmwareversion i afsnittet Enhedsoplysninger på konfigurationssiden.
      (For eksempel ”Firmwareversion: 2406048_029638”)
  2. Gå til HP Support.
  3. Angiv din printermodel i søgefeltet, og tryk derefter på Enter på tastaturet.
  4. Vælg Software og drivere fra venstre rude.
  5. Du kan om nødvendigt ændre operativsystemet.
  6. Udvid afsnittet Firmware-FutureSmart 4.
  7. Undersøg, om den Firmwareversion, der er anført på konfigurationssiden, er den samme som i afsnittet Firmware-FutureSmart 4.
  8. Hvis den nyeste firmware ikke er installeret på printeren, skal du klikke på Download og vælge Gem.
  9. Gå til placeringen for den gemte fil, højreklik på .zip-filen, og udpak alle filer.
    Firmwarefilen har filtypenavnet .bdl. Brug enten et USB-flashdrev eller HP’s integrerede webserver til at installere .bdl-filen (firmwarefilen).
    Du kan finde en vejledning til, hvordan du opdaterer firmwaren, ved at gå til Opdater firmware vha. et USB-flashdrev eller den integrerede webserver.

Trin 2: Læg papiret korrekt i bakken

bemærk:
For at undgå papirstop skal du sørge for ikke at åbne bakken, mens den er i brug.
  1. Åbn bakken.
  2. Juster papirlængde- og papirbreddestyrene ved at trykke de blå justeringslåse sammen og trække i styrene, så de passer til papirformatet.
  3. Afhængigt af printermodellen skal du sørge for at lægge papiret korrekt i bakken:
    • HP LaserJet Enterprise M607/M608/M609 og HP LaserJet Managed E60055/E60065/E60075: Læg den selvklæbende side med den klæbende kant mod bagsiden af bakken som angivet på billedet (billedforklaring 1).
        Figur : Klæbende kant mod bakkens bagende
      1. Placering af den klæbende kant: Mod bagsiden af papirbakken
    • HP LaserJet Enterprise MFP M631/M632/M633 og HP LaserJet Managed MFP E62555/E62565/E62575: Læg den selvklæbende side med den klæbende kant mod den modsatte side af papirlængdestyret i bakken som angivet på billedet (billedforklaring 1).
      1. Placering af den klæbende kant: Mod den modsatte side af papirlængdestyret i bakken
  4. Luk bakken.
    Hvis det udskrevne billede er roteret 1800, skal du gå til næste trin for at rotere det udskrevne billedet i retningsindstillingerne.

Trin 3: Konfigurer indstillingen for billedretning

Afhængigt af printermodellen skal du bruge følgende metode til at ændre billedretningen:

Printermodeller uden en HP-hæftemaskine/stabler (finisherstativ)

bemærk:
Følgende trin gælder for følgende printermodeller uden et finisherstativ: HP LaserJet Enterprise M607/M608/M609 og HP LaserJet Managed E60055/E60065/E60075.
  1. Stryg til højre for at vælge ikonet Indstillinger på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
    Figur : Ikonet Indstillinger på kontrolpanelet
  2. Tryk på Udskriv i menuen Indstillinger.
    Figur : Udskriftsindstillinger
  3. Tryk Administrer bakker i indstillingerne Udskriv, og vælg derefter indstillingen Billedrotation.
    Figur : Indstillinger for billedrotation
  4. Vælg indstillingen Alternativ.
    Figur : Indstillingen Alternativ for billedrotation
Med denne indstilling roteres den udskrevne tekst eller det udskrevne billede 1800.

Printermodeller med en HP-hæftemaskine/stabler (finisherstativ)

bemærk:
Følgende trin gælder for følgende-printermodeller med et finisherstativ: HP LaserJet Enterprise MFP M631/M632/M633 og HP LaserJet Managed MFP E62555/E62565/E62575.
  1. På din stationære computer skal du vælge Enheder og printere, højreklikke på din printer og derefter vælge Udskriftspræferencer fra rullemenuen.
  2. I vinduet Udskriftspræferencer skal du klikke på fanen Finisher.
  3. I afsnittet Retning skal du markere afkrydsningsfeltet Roter 180 grader og derefter klikke på Anvend.
  4. Klik på OK, og genoptag derefter udskrivning.
    Figur : Afkrydsningsfeltet Roter 180 grader