HP LaserJet Enterprise - kan ikke udskrive ved hjælp af en USB-forbindelse

Problem

Der kan ikke udskrives fra en HP LaserJet Enterprise-printer, der kører HP FutureSmart-firmwareversion 4.0, ved hjælp af en USB-forbindelse.

Berørte printere

Dette problem gælder for følgende printere:
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise MFP M631
  • HP LaserJet Enterprise MFP M632
  • HP LaserJet Enterprise MFP M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M681
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M682
  • HP LaserJet Managed E60055
  • HP LaserJet Managed E60065
  • HP LaserJet Managed E60075
  • HP LaserJet Managed MFP E62555
  • HP LaserJet Managed MFP E62565
  • HP LaserJet Managed MFP E62575
  • HP Color LaserJet Managed E65050
  • HP Color LaserJet Managed E65060
  • HP Color LaserJet Managed MFP E67550
  • HP Color LaserJet Managed Flow MFP E67560

Løsning

For at løse problemet, skal du følge disse trin:

Trin 1: Opdater firmwaren til den seneste version

1. Udskriv en konfigurationsside fra kontrolpanelet.
    1. Stryg for at vælge Rapporter på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
    2. Vælg Konfiguration/statussider.
    3. Vælg Konfigurationsside.
    4. Vælg Udskriv for at udskrive konfigurationssiden.
    5. I afsnittet Enhedsoplysninger på konfigurationssiden skal du notere dig Firmwareversion og Firmware-datokode.
  2. Gå til Drivere og downloads, vælg Printere, og vælg eller indtast dit printernavn.
  3. Udvid firmwareafsnittet.
  4. Se, om den installerede Firmwareversion for printeren er den samme som den version, der er tilgængelig på siden Drivere og downloads.
    Sørg for, at du har den nyeste firmwareversion installeret på printeren.
    Se vejledning til opdatering af firmwaren i følgende supportdokument:

Trin 2: Aktiver indstillingen USB-enhed

Brug en af følgende metoder til at aktivere USB-enheden:

Trin 3: Tilføj en printer med en USB-forbindelse

1. Sørg for at gennemgå følgende krav
    1. Computeren er tændt og tilsluttet internettet.
    2. Printeren er tændt.
    3. Et USB-kabel er sluttet til USB-porten bag på printeren, og derefter til computeren.
  2. Afgør, om du skal installere printerdriveren.
    • Hvis du kan bruge din printer, er driveren installeret, og du behøver ikke at fortsætte med næste trin i dette dokument.
    • Hvis du ikke kan bruge din printer, skal du fortsætte til næste trin.
  3. Installer den indbyggede printerdriver på en USB-tilsluttet computer med Windows-operativsystem.
    1. Åbn Kontrolpanel, og klik derefter på Enheder og printere.
    2. Klik på Tilføj en printer.
    3. Afhængigt af dit Windows-operativsystem skal du vælge en måde at tilføje en lokal printer på.
      • Hvis din printer findes på listen over printere, skal du vælge den og derefter klikke på Næste.
        ELLER
        Klik på Den printer jeg ønsker er ikke anført, og vælg derefter Tilføj en lokal printer eller en netværksprinter med manuelle indstillinger.
      • Vælg Tilføj en lokal printer.
    4. Vælg Brug en eksisterende port (USB001: Virtuel printerport til USB), og klik derefter på Næste.
    5. Klik på Windows Update, og vent derefter på, at printerdriverne opdateres.
    6. Klik på HP, Hewlett-Packard eller Hewlett Packard i ruden Producent, og klik derefter på navnet på din printer i ruden Printere.
    7. Klik på Næste, og følg derefter anvisningerne på skærmen for at installere driveren.
    8. Kobl printerens USB-kabel fra computeren, og tilslut det derefter igen. Du kan nu bruge din printer.

Årsag

For at reducere strømforbruget er forbindelsen til USB-enheder på en HP LaserJet-printer, der kører HP FutureSmart-firmwareversion 4.0 eller nyere, deaktiveret fra fabrikkens side.