• Oplysning
    Corona virus (COVID19) Indvirkning:

Vi oplever længere ventetid end forventet for at nå frem til en support agent. Venligst brug vores digitale løsninger f.eks. Vores virtuelle agent (på engelsk), Vores diagnoseværktøjer (på engelsk) eller din HP-konto for hurtigere service. Kunder med Instant ink kan finde hjælp på instantink.com.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP DeskJet 4625, OfficeJet 4620-printere - Trådløs printeropsætning (Mac)

Dette dokument gælder for HP DeskJet Ink Advantage 4625 og HP OfficeJet 4620, 4622 e-All-in-One-printere på computere med Mac-operativsystem.
For at sætte en HP-printer op på et trådløst netværk (Wi-Fi) skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted på en Mac-computer. Vælg Trådløs som forbindelsestype, når du bliver bedt om det under installationen.

Trin 1: Forbered installationen

Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du indsamle de nødvendige elementer og derefter kontrollere forbindelserne til printer og computer.
  1. Brug følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang: HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter printeren til.
  3. Træk stikket fra USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.

Trin 2: Gendan printerens trådløse indstillinger til fabriksstandarderne

For at fjerne alle eksisterende trådløse indstillinger skal du gendanne printeren til standardfabriksindstillingerne.
  1. Tryk på knappen Trådløs på printerens kontrolpanel.
    Menuen Trådløs vises.
  2. Tryk på knappen Opsætning .
    Menuen Opsætning vises.
  3. Tryk på feltet med pil ned for at rulle ned, og vælg Værktøjer.
    Billede: Felt med pil ned
    Tryk på knappen OK.
  4. Rul ned, og vælg Gendan standarder.
    Tryk på knappen OK.
  5. Kontroller, at den blå lampe ved siden af knappen for trådløs forbindelse blinker, og tryk derefter på knappen Annuller for at vende tilbage til kontrolpanelets startskærmbillede.

Trin 3: Download og installer driveren

Opret den trådløse netværksforbindelse i forbindelse med installationen af HP-softwaren.
bemærk:
Ældre HP-software er muligvis ikke kompatibel med El Capitan, Yosemite eller Mavericks. Du må ikke installere software, der understøtter tidligere versioner af Mac-operativsystemet på en Mac med El Capitan, Yosemite eller Mavericks.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Indtast din printermodel i feltet Indtast din enheds modelnummer for at begynde.
  3. Vælg din printer i rullemenuen, og klik derefter på Begynd.
  4. Klik på Download.
  5. Når download er færdig, skal du klikke på den fil, der hedder xxxx.dmg i browserens downloadbjælke eller i mappen Downloads på din Mac for at få adgang til installationsprogrammet.
    Installationsvinduet vises.
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i browserens downloadbjælke
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i Mac-computerens Downloads-mappe
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i browserens downloadbjælke
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i Mac-computerens Downloads-mappe
  6. I vinduet med installationsprogrammet skal du dobbeltklikke på HP Inkjet SW OSX.
    HP Inkjet SW OSX i installationsvinduet
  7. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.
  8. Når du bliver bedt om det, skal du lukke installationssoftwaren.
Fortsæt til næste trin for at konfigurere den trådløse forbindelse.

Trin 4: Konfigurer den trådløse forbindelse

Brug HP Utility-softwaren til at konfigurere den trådløse forbindelse.
  1. Vælg navnet på din printer, og klik derefter på Fortsæt i HP Utility-opsætningsvinduet.
  2. Sørg for, at dit netværk vises på skærmen, klik på Ja, behold disse indstillinger, og klik derefter på Fortsæt.
    bemærk:
    Hvis der vises et andet netværk end dit, skal du vælge dit netværk og derefter klikke på Fortsæt.
  3. Klik på Tillad i vinduet HP Utility ønsker adgang til nøglen "HP's Wi-Fi-netværk" i din nøglering.
  4. Klik på Fortsæt, når skærmbilledet Konfigurationsresultater vises.
  5. Klik på Tilføj printer.
    Vinduet Tilføj vises.
  6. Klik på navnet på din printer.
    Sørg for, at du har valgt printeren med Bonjour angivet under Type.
  7. Klik i menuen Brug eller Udskriv med, og vælg derefter navnet på din printer i rullemenuen.
    Billede: Vælg navnet på din printer i menuen Brug
  8. Klik på Tilføj for at føje printeren til listen.
  9. I vinduet for installationsprogrammet Tilføj printer skal du klikke på Fortsæt.
  10. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre printeropsætningen, og klik derefter på Udført.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemse denne liste over ofte stillede spørgsmål om installation og opsætning af din trådløse HP-printer.