HP LaserJet Managed E50045 - Printerspecifikationer

bemærk:
Følgende specifikationer var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan ændres.

Tekniske specifikationer

Modelnavn
E50045dw
Produktnummer
3GN19A
Papirhåndtering
Bakke 1 (kapacitet på 100 ark)
Bakke 2 (kapacitet på 550 ark)
1 x 550-arks papirfremfører
bemærk:
Hver printermodel kan rumme op til tre ekstra 1 x 550-arks fremførere (bakke 3, 4 og 5).
Ekstraudstyr
Printerkabinet/stander
Ekstraudstyr
Automatisk dupleksudskrivning
Tilslutning
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Højhastigheds-USB 2.0
Lettilgængelig USB-port til udskrivning uden en computer og til opgradering af firmwaren
Hardwareintegrationsstik til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder
HP Interne USB-porte
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør til udskrivning fra mobilenheder
Ekstraudstyr
Indbygget HP NFC (near-field communications) og Wi-FI Direct-funktion til udskrivning fra mobile enheder
HP Jetdirect 2900nw Print Server-tilbehør til trådløs forbindelse
Ekstraudstyr
Hukommelse
512 MB-hukommelse, der kan udvides til 1,5 GB ved at tilføje et DIMM-hukommelsesmodul på 1 GB
Masselagring
4 GB integreret multimediecontroller (eMMC)
320 GB HP Secure High-Performance-harddisk
Ekstraudstyr
Sikkerhed
HP Trusted Platform Module til kryptering af alle data, der passerer igennem printeren
Ekstraudstyr
Kontrolpaneldisplay og indtastning
Kontrolpanel med berøringsfølsomt farvedisplay
Udskriv
Udskriver 45 sider pr. minut på papir i Letter-format og 43 sider pr. minut på papir i A4-format
Lettilgængelig USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)
Gem job i printerens hukommelse til udskrivning senere eller til privat udskrivning

Understøttede operativsystemer

Linux: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til Linux, skal du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Gå til www.hp.com/go/unixmodelscripts for at finde oplysninger og printerdrivere til UNIX®.
De følgende oplysninger gælder for den printerspecifikke HP PCL 6-printerdriver og HP-printerdrivere til macOS.
Windows: Gå til supportwebstedet for denne printer: www.hp.com/support/ljE50045 for at downloade og installere HP-printerdriveren.
macOS: Mac-computere understøttes sammen med denne printer. Download HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet for at installere HP-printerdriveren.
  1. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
Understøttede operativsystemer og printerdrivere
Operativsystem
Printerdriveren er installeret (fra softwaren på internettet)
Bemærkninger
Windows 7, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows 8.1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows 10, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2012, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2016, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
macOS 10.11 El Capitan, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet, og brug den derefter til at installere printerdriveren.
bemærk:
Understøttede operativsystemer kan ændres. Hvis du ønsker at få vist en liste over understøttede operativsystemer, skal du gå ind på www.hp.com/support/ljE50045, der indeholder HP's komplette hjælp til printeren.
bemærk:
Hvis du vil have yderligere oplysninger om klient- og serveroperativsystemer og om HP UPD-driverunderstøttelse til denne printer, skal du gå til www.hp.com/go/upd. Klik på linkene under Yderligere oplysninger.
Minimumssystemkrav
Windows
macOS
  • Internetforbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 2 GB ledig harddiskplads
  • 1 GB RAM (32-bit) eller 2 GB RAM (64-bit)
  • Internet-forbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 1,5 GB ledig harddiskplads

Printermål

Mål for dw-modellen
    Figur : Mål for dw-modellen
  1. 296 mm
  2. Støvdæksel til bakke 2 er lukket: 376 mmStøvdæksel til bakke 2 er åben: 444 mm
  3. 410 mm
  4. 12 kg
Mål for 1 x 550-arks papirfremfører
    Figur : Mål for 1 x 550-arks papirfremfører
  1. 130 mm
  2. Bakke lukket: 376 mmBakke åben: 569 mm
  3. 410 mm
  4. 1,4 kg
Mål for kabinettet/standeren
    Figur : Mål for kabinettet/standeren
  1. 381 mm
  2. Dæksel lukket: 632 mmDækslet åbnet, og bageste styrehjul roteret: 865 mm
  3. Dæksel lukket: 600 mmDækslet åbnet, og bageste styrehjul roteret: 630 mm
  4. 9,0 kg
Mål for printeren med tre arkfødere til 1 x 550-arks papirfremførere og kabinet/stander
    Figur : Mål for printeren med tre arkfødere til 1 x 550-arks papirfremførere og kabinet/stander
  1. 1067 mm
  2. 632 mm
  3. 600 mm
  4. 25,2 kg

Strømforbrug, elektriske specifikationer og akustisk støj

Strømforbrug

Strømforbrug (gennemsnitligt, i watt) 1, 2, 3
Printerserie4
Udskrivning
Klar
Dvale
Auto-sluk
Fra
HP LaserJet Managed E50045
741,9 W
13,7 W
2,5 W
0,08 W
0,08 W
1Værdierne kan ændres.
2Den registrerede strøm er den højeste, målte værdi for alle printermodeller ved hjælp af standardstrømspændinger.
3Standardtiden fra klartilstand til dvaletilstand = 0 minutter.
4Hastighed er 43 sider pr. minut for A4-format og 45 sider pr. minut for Letter-format.

Elektriske specifikationer

110 volt indgangsspænding: 100 til 127 V vekselstrøm, 60 Hz
220 volt indgangsspænding: 200 til 240 V vekselstrøm, 50 Hz
  advarsel:
Strømkravene er baseret på det land/område, hvor printeren sælges. Konverter aldrig driftsspændinger. Dette vil beskadige printeren og gøre printergarantien ugyldig.

Akustisk støj

HP LaserJet Managed E500451
Lydeffektniveau
Udskrivning (43 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LWAd = 6,8 Bel (A) [68 dB(A)]
LWAd = 4,0 Bel (A) [40 dB(A)]
Lydtryksniveau (SPL) – Bystander-position
Udskrivning
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LpAm = 54 dB(A)
LpAm = 24 dB(A)
1Akustiske værdier kan ændres.

Område for driftsmiljø

Specifikationer for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
17-25°C
15 til 30 °C
Relativ fugtighed
30 % til 70 % relativ luftfugtighed (RH)
10-80 % relativ luftfugtighed