HP Color LaserJet Managed MFP E57540 - Udskift toneropsamlingsenheden

Indledning

Nedenstående oplysninger indeholder detaljer om toneropsamlingsenheden til printeren samt instruktioner til udskiftning af den.
Printeren angiver, hvornår toneropsamlingsenheden er næsten fuld, og hvornår den er hel fuld. Når det er helt fuldt, stopper printeren, indtil toneropsamlingsenheden er udskiftet.
Hvis du vil købe en toneropsamlingsenhed (varenummer B5L37A), skal du gå til HP's salg af løsdele på www.hp.com/buy/parts.
bemærk:
Toneropsamlingsenheden er designet til kun at blive brugt én gang. Forsøg ikke at tømme toneropsamlingsenheden og genbruge den. Hvis du gør det, kan toner spildes inde i printeren, hvilket kan give nedsat udskriftskvalitet. Når du har brugt toneropsamlingsenheden, skal du returnere den til HP’s Planet Partners-program til genbrug.
  advarsel:
Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Fjern og udskift toneropsamlingsenheden

1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn dækslet
  2. Åbn toneropsamlingsenhedens dæksel på printerens øverste venstre side.
    Figur : Åbn toneropsamlingsenhedens dæksel
  3. Træk toneropsamlingsenheden ud sammen med det tilsluttede dæksel.
    Figur : Fjern toneropsamlingsenheden
  4. Tag den nye toneropsamlingsenhed ud af emballagen.
    Figur : Ny toneropsamlingsenhed
  5. Sæt den nye toneropsamlingsenhed og det tilsluttede dæksel ind i printeren. Juster tapperne på dækslet i forhold til åbningerne på printeren.
    Figur : Monter toneropsamlingsenheden
  6. Luk toneropsamlingsenhedens dæksel.
    Figur : Luk toneropsamlingsenhedens dæksel
  7. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk dækslet
    Hvis du vil sende den brugte toneropsamlingsenhed til genbrug, skal du følge de instruktioner, der følger med den nye toneropsamlingsenhed.