HP LaserJet Managed MFP E52545, HP Color LaserJet Managed MFP E57540 - Udskift hæftepatronen (c-modeller)

Indledning

Nedenstående oplysninger indeholder detaljer om hæftepatroner til printeren samt instruktioner til udskiftning af dem.
Hvis du vil købe en pakke med to hæftepatroner (varenummer Q7432A), skal du gå til HP's salg af løsdele på www.hp.com/buy/parts. Hver patron indeholder 1.500 hæfteklammer.

Fjern og udskift hæftepatronen

1. Åbn dækslet til hæfteenheden.
    bemærk:
    Når du åbner dækslet til hæfteenheden, deaktiveres hæfteenheden.
    Figur : Åbn dækslet til hæfteenheden
  2. Fjern hæftepatronen fra printeren.
    Figur : Fjern hæftepatronen
  3. Isæt en ny hæftepatron i åbningen på indersiden af dækslet til hæfteenheden.
    Figur : Isæt hæftepatronen
  4. Luk dækslet til hæfteenheden.
    Figur : Luk dækslet til hæfteenheden