HP LaserJet Managed MFP E52545 - Installer DIMM-hukommelse

Installer DIMM-hukommelse

Dette dokument beskriver fremgangsmåden til installation af DIMM-hukommelse.
  advarsel:
Dele, som er følsomme over for elektrostatisk påvirkning (ESD). Berør altid metallet på produktet, så der leveres en statisk jordforbindelse, før du berører en ESD-følsom del.
  1. Fjern DIMM-hukommelsen fra kassen. Kontrollér, at kassens indhold stemmer overens med denne illustration.
    Figur : DIMM-hukommelse
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke printeren.
  3. Tag netledningen ud af stikkontakten, og frakobl derefter USB- eller netværkskabler.
    Kun modeller med fax: Fjern telefonledningen til faxen.
    Figur : Frakobl printeren
  4. Skub processordækslet mod den bageste del af printeren for at fjerne det.
    Figur : Fjern processordækslet
  5. For printere med den valgfrie harddisk (HDD) installeret skal du udføre følgende trin for at fjerne harddisken:
    1. Tryk på bøjlen, og slip derefter låsestikket (billedforklaring 1 og billedforklaring 2). Flyt harddisken (HDD) en smule væk fra processorkortet (billedforklaring 3) for at frigøre den.
      Figur : Frigør harddisken
    2. Drej stikket på harddisken ud og væk fra processoren (billedforklaring 1), og skub den derefter som vist (billedforklaring 2) for at fjerne den.
      Figur : Fjern harddisken
  6. Indsæt den øverste kant af DIMM-modulet i holderen.
    bemærk:
    DIMM-kortet kan kun installeres i en retning på processorkortet.
    Figur : Indsæt DIMM-modulet
  7. Drej den nederste kant af DIMM-modulet mod holderen.
    Figur : Drej DIMM-modulet
  8. Sørg for, at de to låsearme klikker på plads.
    Figur : Monter fladkablet (DIMM)
  9. For printere med den valgfrie harddisk (HDD) installeret skal du udføre følgende trin for at installere harddisken:
    1. Find åbningen i metalpladen, hvor monteringstappen til harddiskholderen skal være installeret.
        advarsel:
      Denne del af metalpladen er en udstanset plade. Skub ikke på den med så meget kraft, at den afmonteres, når du installerer harddisken (HDD).
      Figur : Find åbningen
    2. Indsæt monteringstappen til harddisken i åbningen i metalpladen (billedforklaring 1), og drej derefter stikket (billedforklaring 2) på harddisken mod processoren.
      Figur : Indsæt harddisken
    3. Kontrollér, at låsestikket låser, og at låsebøjlen griber fat i åbningen i processoren (det kan være nødvendigt at klemme på bøjlen for at få den til at gribe fat i åbningen).
      Figur : Monter fladkablet (HDD)
  10. Skub processordækslet mod printeren for at montere det.
    Figur : Sæt dækslet til processoren på igen
  11. Tilslut strømkablet fra stikkontakten, og frakobl derefter USB- eller netværkskabler.
    Kun modeller med fax: Slut telefonledningen til faxen.
    Figur : Tilslut netledningen til printeren
  12. Tryk på tænd-/sluk-knappen for at tænde printeren.
    Figur : Tænd printeren