HP LaserJet Managed MFP E52545 - 13.A1 Papirstop i bakke 1

13.A1 Papirstop i bakke 1

Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i bakke 1. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Hvis det meste af papiret kan ses i bakken, skal du langsomt trække papiret ud af printeren. Kontrollér, at hele papirarket er fjernet. Hvis det rives i stykker, skal du fortsætte med følgende trin for at finde resterne.
    Hvis det meste af papiret er blevet trukket ind i printeren, skal du fortsætte med følgende trin.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  2. Tryk på udløserknappen til topdækslet på venstre side af printeren.
    Figur : Tryk på udløserknappen
  3. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  4. Fjern tonerpatronen.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  5. Løft papirstopdækslet, og fjern langsomt eventuelt fastklemt papir. Pas på, at papiret ikke går i stykker.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  6. Sæt tonerpatronen i igen.
    Figur : Sæt tonerpatronen i
  7. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet