Produktspecifikationer for HP LaserJet Pro M15a-printer (W2G50A)

Produktnavngivning

Modelnavn
HP LaserJet Pro M15a-printer
Produktnummer
W2G50A

Hvad er inkluderet og tilbehør

Kassens indhold
HP LaserJet Pro M15a-printer; Forudinstalleret, original HP LaserJet-starttonerpatron i sort (500 sider); Startvejledning; Installationsoversigt; Supportpjece; Garantivejledning; Softwaredrivere og dokumentation på cd-rom; Netledning

Forbindelse

Porte
Hi-Speed USB 2.0-port
Trådløs
Nej

Miljøvenlig

Lydintensitet
6,5 B(A)
Luftfugtighed ved drift
30% til 70% relativ luftfugtighed
Luftfugtighed ved opbevaring
10 til 90% relativ fugtighed
Anbefalet driftstemperaturinterval (Celsius)
17,5 til 25 °C
Opbevaringstemperatur (Celsius)
-20 til 60 °C
Miljømæssige specifikationer
Kviksølvfri

Hukommelse

Hukommelse, standard
8 MB
Hukommelse, maksimum
8 MB

Mobil udskrivning

Mobile udskrivningstjenester
Nej

Netværk

Netværksprotokoller, understøttede
Nej

Papirhåndtering

Papirkapacitet
Op til 150 ark
Udskriftsbakkens kapacitet
Op til 100 ark
Understøttede medieformater (metrisk)
A4; A5; A6; Konvolutter (C5, DL); Brugerdefineret
Medieformater, brugerdefinerede (metrisk)
105 x 148 til 216 x 297 mm
Medietyper
Almindeligt papir, konvolutter, postkort, labels
Understøttet medievægt (metrisk)
65 til 120 g/m²

Fysiske mål

Maksimale mål (B x D x H, metrisk)
346 x 348 x 280 mm
Vægt (metrisk)
3,8 kg

Strøm

Teknologi til energibesparelse
HP’s teknologi til automatisk tænding og slukning
Strømforsyningstype
Energikrav er baseret på det land eller den region, hvor printeren er solgt. Tilslut aldrig til en anden driftspænding. Det kan ødelægge printeren, og garantien bortfalder.
Strømforsyning
220 V - 240 V nominelt ved +/-10 % (min 198 V, maks. 264 V), 50-60 Hz nominelt ved +/-3 Hz (min. 47 Hz, maks 63 Hz)
Strømforbrug
210 W (udskrivning), 2,2 W (klar), 0,4 W (dvale), 0,1 W (slukket manuelt), 0,1 W (slukket automatisk/tændt manuelt) 0,4 W (slukket automatisk/aktiveret via USB)

Printerpatroner

Antal printpatroner
1 sort
Almindelige patroner
CF244AOriginal HP 44A LaserJet-tonerpatron, sort (1.000 sider)
Patroner - fodnote
Angivet sidekapacitet i overensstemmelse med ISO/IEC 19752 ved uafbrudt udskrivning. Det faktiske sideantal kan variere betragteligt, afhængigt af hvilke billeder der udskrives, samt andre faktorer. Du kan få flere oplysninger på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Udskrivningsspecifikationer

Udskrivningsteknologi
Laser
Udskriftsopløsning (bedste)
Op til 600 x 600 x 1 dpi
Maksimalt udskrivningsområde (metrisk)
216 x 297 mm
Normeret forbrug pr. måned
Op til 8.000 sider
Printersprog
PCLmS; URF; PWG
Printerens avancerede softwarefunktioner
HP Auto-tænd/Auto-sluk

Lovpligtige specifikationer

Energieffektivitet
ENERGY STAR-mærket; EPEAT Silver
Sikkerhed
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2:2013/EN60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013; IEC 60825-1:2014/EN 60825-1:2014 (laser/LED-produkt i klasse 1); IEC 62479:2010/EN 62479:2010
Elektromagnetisk kompatibilitet
CISPR 22:2008 og CISPR 32:2012/EN 55032:2012 - Klasse B, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN 55024:2010

Sikkerhed

Sikkerhedsstyring
Integreret webserver til netværksbrug, beskyttet med adgangskode.

Systemkrav

Mindstekrav til system for Windows
Windows 10, 8.1, 8 og 7: 32-bit eller 64-bit, 2 GB ledig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer.
Mindste systemkrav til Macintosh
Apple macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11); 1,5 GB ledig plads på harddisken; Kræver internet; USB
Kompatible netværksoperativsystemer
Windows 10, 8.1, 8 og 7: 32-bit/64-bit, 2 GB ledig plads på harddisken, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer. Apple macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11); 1,5 GB ledig plads på harddisken; Kræver internet; USB Linux (Find flere oplysninger på https://developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing)
Operativsystem (understøttet, note)
Understøtter ikke Windows XP (64-bit) og Windows Vista (64-bit). Det er ikke alle "kompatible operativsystemer", der understøttes af den medfølgende software; Det komplette udvalg af software fås kun til Windows 7 og nyere; Der er kun installeret printerdrivere til Windows Server 2008 R2 (64-bit), 2012 (64-bit), 2012 R2 (64-bit), 2016 (64-bit). I Windows RT til tablets (32-/64-bit) bruges der en forenklet HP-printerdriver, som er indbygget i RT OS; På Linux-systemer bruges der HPLIP-software, som indgår i operativsystemet.

Garanti

Garanti
1 års begrænset garanti