• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP OfficeJet 250-mobilprintere - Udskiftning af blækpatroner

Dette dokument er beregnet til HP OfficeJet 250, 250C, 252, 252C og 258 All-in-One-mobilprintere.
Udskift blækpatroner, der er tomme eller næsten tomme, med nye, originale HP-patroner.

Videooversigt

Denne video viser, hvordan du udskifter blækpatronerne i din printer.

Udskift blækpatronen

Udskift tomme blækpatroner eller blækpatroner med lavt blækindhold.
  1. Tænd for printeren.
  2. Sørg for, at der er lagt almindeligt, hvidt papir i papirbakken.
  3. Åbn dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Åbning af dækslet til blækpatronerne
    Billede: Løft blækpatrondækslet
  4. Vent, indtil printeren ikke er i brug og stille, før du fortsætter.
  5. Løft dækslet på blækpatronen for at frigøre den.
    Figur : Sådan åbner du dækslet til blækpatronen
    Billede: Åbning af dækslet til blækpatronen
  6. Tag blækpatronen ud af holderen.
  7. Tag den nye blækpatron ud af pakken. Sørg for kun at røre ved det sorte plastik på blækpatronen.
    Figur : Sådan tager du fat i blækpatronens sider
    Billede: Tag fat i blækpatronens sider.
  8. Fjern plastiktapen fra blækpatronen.
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Udskift ikke den beskyttende tape på kontaktfladerne. Håndtering kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjernelse af plastiktapen
    Billede: Fjernelse af plastiktapen
  9. Sæt blækpatronen ind i den tomme holder, og tryk derefter ned på blækpatronen, så den klikker på plads.
    bemærk:
    Farveblækpatronen sidder til venstre og den sorte blækpatron til højre.
    Figur : Luk patrondækslet
    Billede: Sørg for, at blækpatronen klikker ordentligt på plads
  10. Gentag de foregående trin, hvis du skal udskifte andre blækpatroner
  11. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Lukning af dækslet til blækpatronen
    Billede: Lukning af dækslet til blækpatronen
  12. Printeren justerer automatisk eventuelt nyinstallerede blækpatroner.
    Hvis printeren ikke automatisk justerer blækpatronerne, skal du justere blækpatronerne fra printerens kontrolpanel:
    1. Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du stryge ned for at åbne dashboardet, og derefter skal du trykke på ikonet Opsætning .
    2. Stryg op på displayet, tryk på Printervedligeholdelse, tryk på Juster printer, og tryk derefter på Fortsæt.
      Der udskrives en justeringsside.
      Figur : Eksempel på et justeringsark
      Eksempel på et justeringsark

Ofte stillede spørgsmål

Gennemse listen over ofte stillede spørgsmål om udskiftning af blækpatroner.