Opsætning af printerhardwaren til HP LaserJet Pro 200 Color MFP M276n og M276nw-printerserien

Indledning

Dette dokument beskriver, hvordan de fysiske dele af produktet skal opsættes. Udfør disse trin, før du installerer produktets software på computeren.
Dokumentet indeholder følgende trin til opsætning af printeren:
  • Pak printeren ud.
  • Kontroller indholdet af kassen.
  • Klargør patronerne.
  • Tilslut netledningen.
  • Tænd for strømmen.
  • Ilæg almindeligt papir.

Printeropsætning

Udfør trinene i den angivne rækkefølge.

Trin 1: Kontroller indholdet af kassen

Indholdet kan variere afhængigt af land/område. Se i emballagen efter en liste over medfølgende dele i æsken.

Trin 2: Fjern emballagen, og klargør patronerne

Følg disse trin for at fjerne al emballage fra printeren, og klargør derefter patronerne til udskrivning.
  1. Tag HP-printeren ud af kassen, og fjern derefter emballagen.
    Figur : Pak HP-printeren ud
    Billede: Pak HP-printeren ud
  2. Placer printeren på et jævnt, godt udluftet og støvfrit sted væk fra direkte sollys.
  3. Åbn patrondækslet.
    Figur : Åbn dækslet til blækpatronholderen
    Billede: Åbn patrondækslet.
  4. Træk patronholderen ud.
    Figur : Træk patronholderen ud
    Billede: Træk patronholderen ud.
  5. Fjern patronens forseglingstape. Find den orange ring på venstre side af en af patronerne, og træk derefter ringen lige op for at fjerne forseglingstapen.
    Gentag disse trin for at fjerne forseglingstapen fra de andre patroner, og kassér derefter forseglingstapen.
    Figur : Fjern forseglingstapen, og kassér den derefter
    Billede: Fjern forseglingstapen, og kassér den derefter.
  6. Skub patronholderen ind i printeren.
    Figur : Skub patronholderen ind i printeren
    Billede: Skub patronholderen ind i printeren.
  7. Luk dækslet til patronen, og fjern den beskyttende film fra kontrolpanelets display.
    Figur : Luk dækslet til patronen, og fjern derefter den beskyttende film fra displayet
    Billede: Luk dækslet til patronen, og fjern derefter den beskyttende film fra displayet.
  8. Vend printeren om, så du kan få adgang til bagsiden af den.
  9. Åbn bagdækslet.
  10. Fjern emballagen fra indersiden af printeren, og kassér derefter emballagen.
    Figur : Fjern emballagen fra printerens bagside, og kassér emballagen.
    Billede: Fjern emballagen fra printerens bagside, og kassér emballagen.

Trin 3: Læg papir i

Følg disse trin for at lægge papir i papirbakken.
Udfør trinene i den angivne rækkefølge.
  1. Træk papirbakken ud.
    Figur : Træk papirbakken ud
    Billede: Træk papirbakken ud.
  2. Skub papirbredde- og længdestyret til de yderste positioner.
    Figur : Skub papirstyrene ud
    Billede: Skub papirstyrene ud.
  3. Læg papiret i papirbakken med udskriftssiden opad. Skub papiret så langt frem som muligt.
    bemærk:
    Overfyld ikke papirbakken. Sørg for, at papirstakken passer i bakken og ikke er højere end toppen af styrene.
  4. Skub papirlængde- og breddestyrene ind mod midten, indtil de stopper ved papirkanterne.
    Figur : Ilæg papir, og skub papirbreddestyrene indad
    Billede: Ilæg papiret, og skub papirbreddestyrene indad.
  5. Luk papirbakken.
    Figur : Luk papirbakken
    Billede: Luk papirbakken.

Trin 4: Juster kontrolpanelets display

Løft forsigtigt kontrolpanelets display ind i den foretrukne position.
Figur : Juster kontrolpanelets display
Billede: Juster kontrolpanelets display.

Trin 5: Tilslut netledningen, og tænd for strømmen

1. Sæt netledningen i bag på printeren.
  2. Tilslut netledningen til en stikkontakt.
    Figur : Tilslut netledningen
    Billede: Tilslut netledningen.
  3. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren. Printeren initialiserer og kalibrerer sig selv.
    Figur : Tryk på tænd/sluk-knappen
    Billede: Tryk på tænd/sluk-knappen.
  4. Vent, indtil printeren ikke er i brug og er stille, før du fortsætter. Du må ikke tilslutte USB-kablet endnu.
    Figur : Du må ikke tilslutte USB-kablet endnu
    Billede: Du må ikke tilslutte USB-kablet endnu.

Trin 6: Valg af sprog

Følg disse trin for at vælge, hvilket sprog der skal vises på printerens kontrolpanel.
  1. Tryk på ikonet Opsætning () på printerens kontrolpanel.
  2. Tryk på Systemopsætning, og tryk derefter på Sprog.
  3. Tryk om nødvendigt på pil ned() for at finde det sprog, du ønsker, på listen.
  4. Tryk på det ønskede sprog, og tryk derefter på Ja for at bekræfte valget.
    bemærk:
    Hvis du har valgt det forkerte sprog, skal du trykke på Nej og derefter trykke på det korrekte sprog.
  5. Tryk om nødvendigt på pil ned () for at finde det ønskede land/område.
  6. Tryk på det ønskede land/område, og tryk derefter på Ja for at bekræfte valget.
  7. Tryk på ikonet Hjem () for at vende tilbage til startskærmen.

Kom i gang med ePrint

Nu kan du holde forbindelsen og være produktiv på farten med ePrint. ePrint giver dig mulighed for at udskrive direkte til din ePrint-kompatible HP-printer vha. en smartphone, bærbar computer eller en anden mobil enhed.
HP ePrint
Billede: ePrint-logo
Klik på Opsætning og brug af HP ePrint for at få yderligere oplysninger om opsætning og brug af ePrint.