• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP OfficeJet 250-mobilprintere - Opsætning af printer for første gang

Dette dokument er beregnet til HP OfficeJet 250, 250c, 252, 252c, and 258 Mobile All-in-One-printere.
Når printeren opsættes for første gang, skal du tage printeren ud af kassen og fjerne al emballage. Monter batteriet, tilslut strømkablet, angiv indstillinger for kontrolpanelet, ilæg papir, og installer derefter blækpatronerne. Når printeren er sat op, skal du downloade og installere den seneste printerdriver.
bemærk:
Hvis du leder efter printersoftwaren, skal du gå til 123.hp.com/oj250 for at downloade printerdriveren.

Video om opsætning af printeren

Følgende video viser, hvordan du opsætter de fysiske dele af printeren.

Trin 1: Tag printeren ud af kassen

Indholdet kan variere afhængigt af land/område. Se i emballagen efter en liste over medfølgende dele i æsken.
Tag printeren ud af kassen, og fjern al tape, mærkater og al emballage fra printeren, og installer derefter batteriet.
  1. Tag printeren ud af kassen.
  2. Fjern tape, mærkater og emballage rundt om printeren.
    Figur : Sådan fjerner du tape og emballage
    Billede: Sådan fjerner du tape og emballage
  3. Løft topdækslet, fjern tape, og fjern derefter filmen fra printerens kontrolpanel.
    Figur : Sådan åbner du topdæksel og fjerner tape
    Billede: Sådan åbner du topdæksel og fjerner tape
  4. Åbn dækslet til blækpatronen, og fjern derefter al tape.
    Figur : Sådan åbner du dækslet til blækpatronerne
    Billede: Sådan åbner du dækslet til blækpatronerne
  5. Fjern al tapen og emballagen, og luk derefter dækslet til blækpatronen.
    Figur : Sådan fjerner du tape og emballage
    Billede: Sådan fjerner du tape og emballage
  6. Bortskaf emballagen på miljøvenlig vis.

Trin 2: Indsæt batteriet

Afhængigt af din printermodel, og det land/område, den er solgt i, leveres den muligvis med et genopladeligt valgfrit lithium-ion-batteri. Hvis printeren ikke blev leveret med et batteri, eller hvis du har købt det separat, skal du gå til næste trin for at tilslutte netledningen.
bemærk:
Når du vil købe et batteri til din printer, skal du besøge HP Store og søge efter din printermodel.
  1. Skub batteridæksellåsen til højre, og træk derefter batteridækslet mod dig for at fjerne det.
    Figur : Fjernelse af batteridækslet
    Billede: Fjernelse af batteridækslet
  2. Pak batteriet ud.
    Figur : Batteri
    Billede: Batteri
  3. Skub batteriet ind i sin holder, og tryk derefter på venstre side af batteriet, indtil det klikker på plads.
    Figur : Sådan trykker du på kanten af batteriet
    Billede: Sådan trykker du på kanten af batteriet
  4. Skub batteridækslet ind i sin holder, og kontroller derefter, at venstre side af dækslet klikker på plads.
    Figur : Sådan installerer du batteridækslet
    Billede: Sådan installerer du batteridækslet

Trin 3: Tilslut netledningen, og angiv dine indstillinger

Sæt printeren i en stikkontakt, tænd printeren, og angiv derefter dine indstillinger.
bemærk:
Tilslut ikke USB-kablet på nuværende tidspunkt. Forbindelsen til computeren etableres under softwareinstallationen.
  1. Tilslut netledningen bag på printeren, og tilslut den anden ende af netledningen til en stikkontakt.
    Figur : Sådan tilslutter du netledningen
    Billede: Tilslutning af netledningen og strømforsyningen
  2. Tænd for printeren.
  3. Tryk på den øverste del af kontrolpanelet for at få vist kontrolpanelet i en vinkel.
    Figur : Tryk på den øverste del af kontrolpanelet
    Billede: Sådan trykkes på den øverste del af kontrolpanelet for se
  4. På printerens kontrolpanel skal du trykke på piletasterne for at vælge dit foretrukne sprog og land/område, og tryk derefter på Bekræft.

Trin 4: Læg papir i

Læg almindeligt US letter- eller A4-papir i papirbakken.
  1. Åbn det øverste dæksel, og træk derefter op i papirbakkeforlængeren.
  2. Skub papirbreddestyrene så langt ud, som de kan komme.
    Figur : Sådan skubber du papirbreddestyrene så langt ud, som de kan komme
    Billede: Sådan skubber du papirbreddestyrene så langt ud, som de kan komme
  3. Læg 50 ark almindeligt papir eller mindre i papirbakken, og skub derefter papirbreddestyrene ind, indtil de hviler mod på begge sider af papiret.
    Figur : Sådan skubber du papirbreddestyrene ind mod papiret
    Billede: Sådan skubber du papirbreddestyrene mod papiret

Trin 5: Installer blækpatronerne

Installer de HP-blækpatroner, der findes i kassen med printeren.
  1. Åbn dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Åbning af dækslet til blækpatronerne
    Billede: Åbning af dækslet til blækpatronerne
  2. Vent, indtil slæden ikke bevæger sig og er stille, før du fortsætter.
  3. Fjern tapen på blækpatronerne. Sørg for kun at røre ved det sorte plastik på blækpatronen.
    Figur : Fjernelse af blækpatronen fra pakken
    Billede: Fjernelse af blækpatronen fra pakken
  4. Fjern plastiktapen fra blækpatronen.
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Udskift ikke den beskyttende tape på kontaktfladerne. Håndtering kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjernelse af plastiktapen
    Billede: Fjernelse af plastiktapen
  5. Sæt blækpatronen ind i sin holder, og tryk derefter ned på blækpatronen, indtil den klikker på plads.
    bemærk:
    Farveblækpatronen sidder til venstre og den sorte blækpatron til højre.
    Figur : Luk patrondækslet
    Billede: Sørg for, at blækpatronen klikker ordentligt på plads
  6. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Lukning af dækslet til blækpatronen
    Billede: Lukning af dækslet til blækpatronen
  7. Når blækpatronerne er installeret, udskriver printeren automatisk en justeringsside. Det er nødvendigt at justere blækpatronerne for at opnå den bedste udskriftskvalitet.
    Hvis printeren ikke automatisk justerer blækpatronerne, skal du justere blækpatronerne fra printerens kontrolpanel:
    1. Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du stryge ned for at åbne dashboardet, og derefter skal du trykke på ikonet for Opsætning .
    2. Stryg op på skærmen, tryk på Printervedligeholdelse, tryk på Juster printer, og tryk derefter på Fortsæt.
      Der udskrives en justeringsside.
      Figur : Eksempel på et justeringsark
      Billede: Eksempel på et justeringsark
HP-printerens hardware er nu konfigureret, og du kan installere printersoftwaren. Forsøg ikke at tilslutte printeren til en computer, før du bliver bedt om det printersoftwaren.

Trin 6: Installer printersoftwaren

Download den nyeste version af udskrivningssoftwaren fra 123.hp.com/OJ250: