HP Managed-printere - konfigurationsside eller kontrolpanelrapport viser et forkert tal for eMMC-lager eller harddiske

Problem

Ved visning af eMMC-lageret eller andre harddiskdata på en HP Managed-printer passer det rapporterede tal ikke til det, der vises på dataarket eller i relateret supportdokumentation for følgende printermodeller:
  • HP LaserJet Managed Flow MFP E72520-E72540
  • HP Color LaserJet Managed MFP E77820-E77830
  • HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560
  • HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660
Disse forkerte data kan ses et eller flere af følgende steder:
  • Visning af menuen Rapporter, kontrolpanel
  • Udskrevet konfigurationsside
  • Konfigurationsside i den integrerede webserver (EWS)
bemærk:
Dataark og relateret supportdokumentation er korrekt. Der er en ekstra harddisk på bundkortet for den printer, der ikke er angivet på konfigurationssiderapporten, når den vises fra enten kontrolpanelet eller den integrerede webserver (EWS).

Årsag

Bundkortdata blev ikke inkluderet i de samlede rapporterede tal for lager.

Løsning

Handling ikke nødvendig. Denne uoverensstemmelse mht. rapporterede harddiskdrev eller eMMC-lagertal vil blive rettet i en fremtidig firmwareopdatering.

Drevtyper og -størrelser

Det faktiske tal for eMMC-lager og harddiskdrev i printeren og størrelser for hver varierer afhængigt af printermodellen.
Faktisk eMMC-lager og harddiskdrev pr. model
Printermodel
Drev- eller lagertype og -størrelse
Processor (eMMC)
Processor (HDD eller FIPS)
Bundkort (HDD eller FIPS)
E72525dn
E72530dn
E72535dn
E77822dn
E77825dn
E77830dn
16 GB
anvendes ikke
320 GB
E72525z
E72530z
E72535z
E77822z
E77825z
E77830z
anvendes ikke
320 GB eller 500 GB FIPS*
320 GB eller 500 GB FIPS*
E82540dn
E82550dn
E82560dn
E87640dn
E87650dn
E87660dn
E82540z
E82550z
E82560z
E87640z
E87650z
E87660z
* 500 GB FIPS-harddisken er tilgængelig som et valgfrit tilkøb.

eMMC-lager- eller harddiskplaceringer

Managed-printere omfatter typisk harddiske, der er placeret på forskellige dele af printeren. Se billederne nedenfor for at se hvor. Kontakt leverandøren af harddisken for at få flere oplysninger om harddiskene, eller besøg leverandørens websted.
Figur : Placering af bundkortets harddisk (før dækslet er fjernet)
Figur : Placering af bundkortets harddisk (efter dækslet er fjernet)
Figur : Placering af eMMC-lager på processoren - ikke-flow-modeller
Figur : Placering af harddisk (HDD) på processoren - flow-modeller