HP LaserJet- og Color LaserJet Enterprise MFP-printere - 10.39.60, 10.39.69 og 10.39.70-meddelelser

Problem

Produktet angiver, når niveauet for dokumentfødersættet er lavt eller meget lavt. Den faktiske resterende levetid for vedligeholdelsessættet til den automatiske dokumentføder (ADF) kan variere.
De numeriske fejl vises kun i hændelsesloggen.
  • 10.39.60 (hændelseslog): Kontrolpanelmeddelelse - Dokumentfødersæt er lavt
  • 10.39.69 (hændelseslog):Kontrolpanelmeddelelse - Dokumentfødersæt er meget lavt
  • 10.39.70 (hændelseslog):Kontrolpanelmeddelelse - Dokumentfødersæt Scanner efter meget lav

Løsning

Udskift vedligeholdelsessættet til dokumentføderen.
Efter udskiftning af vedligeholdelsessættet til dokumentføderen skal du nulstille tælleren på Nyt dokumentfødersæt i undermenuen Administrer forbrugsvarer.
bemærk:
Når en HP-forbrugsvare har nået meget lav-grænsen, er HP Premium Protection-garantien for den pågældende vare udløbet.
HP anbefaler, at kunder har nye forbrugsvarer liggende, så de er klar til at blive installeret, når forbrugsvarer i brug har opbrugt deres brugslevetid.