Samsung ML-216x- og ML-216xW-laserprintere - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter tonerpatronen.
Når tonerpatronen har nået slutningen af sin levetid, holder printeren op med at udskrive. Smartpanel-programvinduet vises også på computeren, når du skal udskifte tonerpatronen.
Sådan udskiftes en tonerpatron
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatronen. Før du begynder, skal du kontrollere, at udskriftsbakken er lukket.
  1. Åbn topdækslet på printeren.
    Figur : Eksempel på åbning af printerdækslet
  2. Træk tonerpatronen ud.
    Figur : Eksempel på udtrækning af tonerpatronen
      bemærk:
    Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du se Returnering og genbrug af produkter
  3. Tag en ny tonerpatron ud af emballagen, og fjern den beskyttende hætte.
      advarsel:
    Undgå at røre ved den tromle, der er placeret i tonerpatronen eller billedbehandlingsenheden. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
    Figur : Eksempel på fjernelse af den beskyttende hætte
  4. Ryst forsigtigt patronen fra side til side fem eller seks gange, for at fordele toneren jævnt i patronen. Dette sikrer, at du kan udskrive flest mulige kopier pr. patron.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen rystes forsigtigt
      bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  5. Hold i tonerpatronens håndtag, og sæt den langsomt i åbningen på printeren.
    Tapper på patronens sider og tilsvarende riller inde i printeren hjælper med at få patronen placeret korrekt, inden den låses helt på plads.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronen indsættes
  6. Luk topdækslet. Kontroller, at dækslet er lukket korrekt. Hvis dækslet ikke er blevet lukket helt, kan der opstå fejl i udskrivningen.
    Figur : Eksempel på lukning af printerdækslet