• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung ML-216x- og ML-216xW-laserprintere - Udbedring af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
Når der opstår papirstop, lyser statusindikatoren på kontrolpanelet orange. Brug instruktionerne i dette emne for at finde og fjerne det fastklemte papir.
  advarsel:
Sluk for printeren, før du udbedrer papirstop
  bemærk:
Da printermodeller og -indstillinger kan variere, ser illustrationerne i dette dokument muligvis lidt anderledes ud i forhold til din printer.
Afhjælp papirstop
Papirstop kan opstå i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstoppet.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at udbedre papirstoppet.
Tips til at undgå papirstop
  • Sørg for, at de justerbare styr er placeret korrekt.
  • Undgå at overfylde bakken. Sørg for, at papirniveauet er under papirkapacitetsmærket på indersiden af bakken.
  • Fjern ikke papir fra bakken, mens maskinen udskriver.
  • Bøj, vift med, og ret papiret ud, før du lægger det i.
  • Brug ikke foldet, fugtigt eller meget krøllet papir.
  • Bland ikke forskellige papirtyper i samme bakke.
  • Brug kun anbefalede udskriftsmedier (se "Specifikationer for udskriftsmedier" i brugervejledningen).