Samsung ML-4550- og ML-4551-laserprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du ilægger papir i printeren.

Oversigt

Ilæg det udskriftsmedie, du bruger til de fleste af dine udskriftsjob, i bakke 1. Bakke 1 kan maksimalt rumme 500 ark 75 g/m2 (20 lb) almindeligt papir.
Du kan købe valgfri bakker og montere dem under standardbakken for at ilægge yderligere 500 ark papir til hver bakke. Du kan montere op til tre yderligere bakker.
Indikatoren for papirniveau på forsiden af bakke 1 og på de valgfri bakker viser den mængde papir, der i øjeblikket er tilbage i bakken. Når bakken er tom, vil indikatoren være i den laveste position.
Figur : Indikator for papirniveau