Samsung MultiXpress SL-M4370, SL-M5370-lasermultifunktionsprintere - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du ilægger originaler i printeren.
  advarsel:
  • Ilæg ikke papir, der er større end 216 x 356 mm (8,5 x 14").
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
Klargøring af originaler
Sørg for, at der ikke er nogen originaler i DSDF (dokumentføder med dobbelt scanning). Hvis der registreres en original i DSDF'en, prioriterer printeren den over originalen på scannerglaspladen. Brug scannerglaspladen for at få den bedste scanningskvalitet, især for farvebilleder eller gråtonebilleder.