Samsung-laserprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til ilægning af papir i papirbakken for Samsung SL-M3870, M3375, M4070, M3370, M4072, M3875, M4075-laserprintere.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Udskrivning på specialmedier
Indstillingen for papir i printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
Hvis du vil ændre den papirindstilling, der er angivet for printeren, skal du fra Samsung Easy Printer Manager vælge (Switch to advanced mode(Skift til avanceret tilstand)) > Device Settings (Enhedsindstillinger).
Eller hvis din printer understøtter en skærm eller berøringsskærm, kan du indstille den fra printerens kontrolpanel. Derefter skal du angive papirtypen fra vinduet Udskriftsindstillinger > fanen Paper (Papir) > Paper type (Papirtype). Hvis du f.eks. vil udskrive på labels, skal du vælge Label som Papirtype.
  bemærk:
  • Når du bruger specialmedier, skal du indføre ét ark ad gangen.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
Se tabellen for anvendelse af specialmedier i bakken.
Typer
Bakke 1
Valgfri bakkea
Multifunktionsbakke (manuel indføring)
Almindeligt
·
·
·
Tykt
·
·
·
Tykkere
·
Tyndt
·
·
·
·
Bankpostpapir
·
·
·
Bomuld
·
Konvolut
·
Farve
·
Karton
·
·
·
Etiketter
·
Fortrykt
·
Genbrug
·
·
·
Arkiv
·
·
·
a. Valgfri enhed
(·: Understøttet, tomt: Ikke understøttet)
  bemærk:
Medietyperne vises under Udskriftsindstillinger. Denne papirtypeindstilling giver mulighed for at angive den type papir, der skal lægges i bakken. Denne indstilling vises på listen, så du kan vælge den. På denne måde kan du få en udskrift af bedst mulige kvalitet. Hvis ikke, kan den ønskede udskriftskvalitet muligvis ikke opnås.