Samsung ML-1640, ML-2240-laserprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du ilægger papir i printeren.
Læg papir i
Ilæg det udskriftsmedie, du bruger til de fleste af dine udskriftsjob, i bakken. Bakken kan maksimalt indeholde 150 ark almindeligt papir a 75 g/m2 (20 lb bankpostpapir).
  advarsel:
Brug af fotopapir eller bestrøget papir kan medføre problemer og give anledning til reparation. Sådanne reparationer dækkes ikke af Samsungs garanti eller serviceaftaler.