Samsung ProXpress SL-C3010-farvelaserprinter - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger papir i Samsung ProXpress SL-C3010-laserprinter.
  advarsel:
  • Brug af udskriftsmedier, der ikke opfylder disse specifikationer, kan medføre problemer eller kræve reparationer. Sådanne reparationer dækkes ikke af Samsungs garanti eller serviceaftaler.
  • Brug ikke inkjet-fotopapir til denne printer. Dette kan beskadige printeren.
  • Brug af brændbart udskriftsmedie kan medføre brand.
  • Brug de korrekte udskriftsmedier.
  • Brug ikke inkjet-fotopapir til denne printer. Dette kan beskadige printeren.
  vigitig advarsel:
Brug af brændbare medier eller fremmedlegemer, der efterlades i printeren, kan medføre overophedning af enheden og i sjældne tilfælde forårsage brand.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør.
  advarsel:
Hvis du ikke justerer styret, kan det forårsage forkert papirregistrering, billedforvrængning eller papirstop.
Ilægning af papir i bakken
Brug følgende afsnit ved ilægning af papir i printeren.
Ændring af format for papiret i bakken
Hvis du vil ilægge papir i lange formater, f.eks. i Legal-format, skal du justere papirstyrene for at udvide papirbakken. Hvis du vil ændre formatet for bakken til et andet format, skal du justere papirlængdestyrene korrekt.
    Figur : Eksempel på bakke
  1. Bakkeforlængerhåndtag
  2. Papirlængdestyr
  3. Papirbreddestyr
Figur : Eksempel på at skubbe knap
  bemærk:
Skub knappen som vist, og træk bakken ud.
Du kan ændre papirindstillinger, der er angivet i printeren, fra Samsung Easy Printer Manager-programmet eller SyncThru™-webtjenesten.
  • Hvis printeren er tilsluttet lokalt, kan du indstille printerindstillingerne fra Samsung Easy Printer Manager > Avanceret indstilling > Enhedsindstillinger.
  • Hvis printeren er sluttet til netværket, kan du indstille printerindstillingerne fra SyncThru™-webtjenesten > fanen Indstillinger > Maskinindstillinger.
Du kan ændre de papirindstillinger, der er angivet i printeren ved hjælp af kontrolpanelet.
  • Vælg Menu > Systemopsætning > Papiropsætning > Papirformat eller Papirtype på kontrolpanelet.
Du kan ændre papirindstillinger, der er angivet i printeren, ved hjælp af printerdriveren.
  • Angiv papirtypen fra vinduet Udskrivningsindstillinger > fanen Papir > Papirtype.
Udskrivning på specialmedier
Indstillingen for papir i printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
  bemærk:
  • Når du bruger specialmedier, anbefaler vi, at du indfører ét ark ad gangen.
  • Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen.
Se tabellen for anvendelse af specialmedier i bakken:
Typer
Bakke 1
Ekstrabakke
Multifunktionsbakke
Almindeligt
Tykt
Tykkere
Tyndt
Bankpostpapir
Farve
Karton
Etiketter
Konvolut
Fortrykt
Genbrug
Bomuld
Arkiv
Brevpapir
Hullet
Blankt foto
(·: Understøttet, tomt: Ikke understøttet)