Samsung ProXpress SL-C3010-farvelaserprinter - Udskiftning af tonerpatron

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter en tonerpatron i Samsung ProXpress SL-C3010-farvelaserprinterserien.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og sort (K).
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse på displayet om, hvornår hver enkelt tonerpatron skal udskiftes.
  • Computerens Samsung Printing Status-programvindue vises på computeren og fortæller, hvilken farvepatron der har en lav beholdning af toner.
  bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
Kontroller, hvilken slags tonerpatron din printer bruger.
Udskiftning af tonerpatroner
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatroner.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet åbnes
  2. Træk i patronstyret inde i printeren.
    Figur : Eksempel på at trække i patronstyret inde i printeren
  3. Løft tonerpatronen lige op for at fjerne den.
    Figur : Eksempel på at løfte tonerpatron lige op for at fjerne den
  4. Fjern den nye tonerpatron fra kassen og ryst den forsigtigt fra side til side (5-6 gange).
    Figur : Eksempel på at fjerne ny tonerpatron fra kassen og derefter forsigtigt ryste den
  5. Fjern beskyttelsesemballagen fra tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på at fjerne beskyttelsesemballage fra tonerpatronen
  6. Træk forseglingstapen af tonerpatronen. Sørg for at bortskaffe al emballagen.
    Figur : Eksempel på at fjerne al beskyttelsesemballage forsigtigt
      advarsel:
    • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage. Du kan beskadige overfladen på tonerpatronen.
    • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at undgå, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  7. Fjern plastiktappen fra tonerpatronen som vist.
    Figur : Eksempel på at fjerne plastiktappen som vist
  8. Hold i tonerpatronens håndtag, og sæt den langsomt i åbningen på printeren.
    Figur : Eksempel på langsom genindsætning af tonerpatron i printeren
  9. Når tonerpatronen er isat, skal du forsigtigt skubbe patronstyret tilbage i printeren.
    Figur : Eksempel på at skubbe patronstyret tilbage i printer
  10. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet