• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung ProXpress SL-C3010-farvelaserprinter - Udskiftning af spildtonerbeholderen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen.
Når spildtonerbeholderens levetid er udløbet, vises der en meddelelse på kontrolpanelets display om, at spildtonerbeholderen trænger til at blive udskiftet. Kontrol af spildtonerbeholderen i printeren.
  bemærk:
  • Der kan blive frigjort tonerpartikler inde i printeren, men det betyder ikke, at printeren bliver beskadiget. Kontakt en kundeservicemedarbejder, hvis der opstår problemer med udskriftskvaliteten.
  • Når du trækker spildtonerbeholderen ud af printeren, skal du være forsigtig, så du ikke taber den.
  • Sørg for, at du lægger beholderen til spildtoner på en jævn overflade, så du ikke spilder toneren.
  advarsel:
Undgå at vippe eller vende beholderen.
Udskiftning af spildtonerbeholderen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Fjern printerens strømkabel.
    Sluk printeren, og vent et par minutter, til den er kølet ned.
    Figur : Eksempel på at tage strømkablet ud
  2. Åbn dækslet på spildtonerbeholderen.
    Figur : Eksempel på åbning af dækslet på spildtonerbeholderen
  3. Træk spildtonerbeholderen ud af printeren ved at trykke på frigørelsen som vist.
    Figur : Eksempel på at trække i spildtonerbeholderen ved at trykke på frigørelsen (1) og trække beholderen ud (2)
  4. Fjern den nye spildtonerbeholder fra kassen, og sæt derefter forsigtigt spildtonerbeholderen tilbage i printeren.
    Figur : Eksempel på udtagning af den nye spildtonerbeholder fra kassen og derefter sætte den tilbage i printeren
      advarsel:
    Undgå at vippe eller vende beholderen.
  5. Sæt strømkablet i printeren.
    Figur : Eksempel på at sætte strømkablet i printeren