Samsung ProXpress SL-C2670-farvelaserprinter MFP - Udbedring af papirstop

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du fjerner papirstop i printeren.
Når du fjerner papir, der sidder fast i printeren, skal du om muligt altid trække papiret i den retning, det normalt bevæger sig, for ikke at beskadige interne komponenter. Træk altid fast og jævnt; ryk ikke i papiret. Hvis papiret rives i stykker, skal du sørge for at fjerne alle papirfragmenter; ellers opstår der et nyt papirstop.
De fleste problemer med papirstop kan undgås ved at vælge de korrekte medietyper. Se følgende retningslinjer for at undgå papirstop:
Se følgende tip for at undgå papirstop:
  • Sørg for, at de justerbare styr er placeret korrekt.
  • Undgå at overfylde bakken. Sørg for, at papirniveauet er under papirkapacitetsmærket på indersiden af bakken.
  • Fjern ikke papir fra bakken, mens printeren udskriver.
  • Bøj, vift med, og ret papiret ud, før du lægger det i.
  • Brug ikke foldet, fugtigt eller meget krøllet papir.
  • Bland ikke forskellige papirtyper i samme bakke.
  • Brug kun anbefalede udskriftsmedier.
  • Kontrollér, at den anbefalede side til udskrivning af udskriftsmediet vender opad i den manuelle bakke og bakken.
  advarsel:
Træk det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt for at undgå at rive det i stykker. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at udbedre papirstoppet.
  bemærk:
Afhængigt af din printermodel og dens indstillinger, kan illustrationerne i dette dokument være anderledes.
  advarsel:
Sluk for printeren, mens du udbedrer papirstop i printeren.
Afhjælp papirstop
Papirstop kan opstå i flere områder af printeren. Gå til det relevante afsnit for at udbedre papirstoppet.