• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung ProXpress SL-C2670-farvelaserprinter MFP - Udskiftning af tonerpatron

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter en tonerpatron i Samsung ProXpress SL-C2670-farvelasermultifunktionsprinterserien.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og sort (K).
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse på displayet om, hvornår hver enkelt tonerpatron skal udskiftes.
  • Computerens Samsung Printing Status-programvindue vises på computeren og fortæller, hvilken farvepatron der har en lav beholdning af toner.
  bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Billederne i denne brugervejledning kan afvige fra printeren, afhængigt af indstillingerne eller modellen. Kontrollér din printertype.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
Kontroller, hvilken slags tonerpatron din printer bruger.
Udskiftning af tonerpatroner
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatroner.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på, hvordan frontdækslet åbnes
  2. Træk i patronstyret inde i printeren.
    Figur : Eksempel på at trække i patronstyret inde i printeren
  3. Løft tonerpatronen lige op for at fjerne den.
    Figur : Eksempel på at løfte tonerpatron lige op for at fjerne den
  4. Fjern ny tonerpatron fra kassen.
    Figur : Eksempel på at fjerne ny tonerpatron fra kassen
  5. Fjern forseglingstapen fra tonerpatronen.
    Figur : Eksempel på at fjerne forseglingstape fra tonerpatron
      advarsel:
    • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne tonerpatronens emballage. Du kan beskadige overfladen på tonerpatronen.
    • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at undgå, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt. 5 Sådan holder du ved begge håndtag på tonerpatronen
  6. Fjern forsigtigt al beskyttende plastikemballage.
    Figur : Eksempel på at fjerne al beskyttelsesemballage forsigtigt
  7. Hold ved kanterne i hver side på tonerpatronen, ryst den grundigt fra side til side for at fordele toneren igen.
    Figur : Eksempel på, hvordan en tonerpatron holdes og vippes forsigtigt fra side til side
      bemærk:
    Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand: Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  8. Hold i tonerpatronens håndtag, og sæt den langsomt i åbningen på printeren.
    Figur : Eksempel på langsom genindsætning af tonerpatron i printeren
  9. Når tonerpatronen er isat, skal du forsigtigt skubbe patronstyret tilbage i printeren.
    Figur : Eksempel på at skubbe patronstyret tilbage i printer
  10. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet