• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Samsung MultiXpress SL-M4370, SL-M5370-lasermultifunktionsprintere - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du lægger papir i papirbakken.
  bemærk:
Hvis du ikke justerer styret, kan det forårsage forkert papirregistrering, billedforvrængning eller papirstop.
  vigitig advarsel:
Brug af fotopapir eller bestrøget papir kan medføre problemer, der kræver reparationer. Sådanne reparationer er ikke dækket af garantien eller serviceaftaler.
Udskrivning på specialmedier
Indstillingen for papir i printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
Indstillingen for papir i printeren og driveren skal stemme overens, for at du kan udskrive uden fejl pga. uoverensstemmelser.
Hvis du vil ændre papirindstillingen i printeren, skal du i SyncThru™-webtjenesten klikke på fanen Settings > Printer Settings > System > Input Tray (Indstillinger > Printerindstillinger > System > Papirbakke).
Eller du kan indstille det fra kontrolpanelet. Derefter skal du angive papirtypen fra vinduet Udskrivningsindstillinger > fanen Papir > Papirtype. Hvis du f.eks. vil udskrive på etiketter, skal du vælge Labels (Etiketter) under Paper Type (Papirtype).
  bemærk:
Når du bruger specialmedier, skal du indføre ét ark ad gangen.
Se tabellen for anvendelse af specialmedier i bakken.
Typer
Standardbakke / valgfri kassettefødera
Højkapacitetsindføringsbakkea
Multifunktionsbakke
Almindeligt
·
·
·
Tykt
·
·
·
Tyndt
·
·
·
Bankpostpapir
·
·
·
Bomuld
·
·
·
·
Konvolut
· (Kun ISO B5, Monarch, DL, C5, C6, No 10)
· (Kun ISO B5, Monarch, DL, C5, C6, No 10)
Farve
·
·
·
Karton
·
·
·
Etiketter
·
·
Fortrykt
·
·
·
Genbrug
·
·
·
Arkiv
·
·
·
Hullet
·
·
·
Brevpapir
·
·
·
a. Valgfri enhed
(·: Understøttet, tomt: Ikke understøttet)
  bemærk:
Medietyperne vises under Udskriftsindstillinger. Denne papirtypeindstilling giver mulighed for at angive den type papir, der skal lægges i bakken. Denne indstilling vises på listen, så du kan vælge den. På denne måde kan du få en udskrift af bedst mulige kvalitet. Hvis ikke, kan den ønskede udskriftskvalitet muligvis ikke opnås.