Samsung ProXpress SL-C2620-farvelaserprinter - Udskiftning af tonerpatron

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udskifter tonerpatronen.
Printeren bruger fire farver og har en separat tonerpatron for hver farve: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og sort (K).
  • Der vises en statusindikator og en meddelelse på displayet om, hvornår tonerpatronen skal udskiftes.
  • Computerens Samsung Printing Status-programvindue vises på computeren og fortæller, hvilken patron der har en lav beholdning af toner.
Kontroller, hvilken slags tonerpatron printeren bruger.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér printertypen.
  advarsel:
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne område. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre toneren af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Sådan udskiftes en tonerpatron

1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  2. Træk bakken til tonerpatron ud.
    Figur : Bakke til tonerpatron, åbne
  3. Fjern tonerpatronerne fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronerne, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
    Figur : Fjern toner
  4. Tag de nye tonerpatroner ud af emballagen. Sørg for at genbruge emballagematerialet.
    Figur : Pak tonerpatronen ud
  5. Fjern den beskyttende film fra tonerpatronerne.
    Figur : Skub plastikdel af tonerpatron ud
    Figur : Fjern plastikdelen af tonerpatronen
  6. Ryst tonerpatronerne grundigt fra side til side fem eller seks gange.
    Figur : Ryst tonerpatron
  7. Sæt den nye spildtonerbeholder i printeren.
    Figur : Indsæt ny tonerpatron
  8. Skub bakken til tonerpatron ind.
    Figur : Bakke til tonerpatron, lukke
  9. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke