Samsung Xpress SL-M2070-M2079-lasermultifunktionsprinter - Udbedring af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når der opstår papirstop, vises en advarselsmeddelelse på printerens kontrolpanel.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at udbedre papirstoppet.
Papirstop i bakken
Hvis der sidder papir fast i bakken, skal du benytte disse trin til at frigøre det fastklemte papir.
  1. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  2. Åbn og luk topdækslet.
    Figur : Åbn og luk scanningsenheden
Papirstop inde i printeren
Hvis der sidder papir fast i fikseringsområdet, skal du benytte disse trin for at frigøre det fastklemte papir.
  advarsel:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Vær forsigtig, når du fjerner papiret fra printeren.
  1. Åbn scanningsenheden.
    Figur : Åbn scanningsenheden
  2. Åbn dækslet til papirstop.
    Figur : Åbn dækslet til papirstop
  3. Åbn fikseringsdummyens dæksel.
    Figur : Åbn fikseringsdummyens dæksel
  4. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Luk fikseringsdummyens dæksel.
    Figur : Luk fikseringsdummyens dæksel
  6. Luk dækslet til papirstop (1), og luk derefter scannerenheden (2).
    Figur : Luk dækslet til papirstop, og luk derefter scannerenheden
    Hvis du ikke kan se papiret i dette område, skal du stoppe og gå til næste trin.
  7. Åbn scanningsenheden.
    Figur : Åbn scanningsenheden
  8. Åbn det midterste dæksel.
    Figur : Åbn det midterste dæksel
  9. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  10. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  11. Sæt den nye tonerpatron i printeren igen.
    Figur : Installer tonerpatronen igen
  12. Luk det midterste dæksel.
    Figur : Luk det midterste dæksel
  13. Luk scanningsenheden.
    Figur : Luk scanningsenheden