Samsung Xpress SL-M2070-M2079-lasermultifunktionsprinter - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du skifter tonerpatronen i printeren. Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra din printer, afhængigt af modellen og det installerede tilbehør. Kontrollér din printertype.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne side. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis der kommer toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Når du åbner scannerenheden, skal du holde dokumentføderen og scannerenheden sammen.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatroner.
  1. Åbn scanningsenheden.
    Figur : Åbn scanningsenheden
  2. Åbn det indvendige dæksel.
    Figur : Åbn det indvendige dæksel
  3. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  4. Tag beskyttelsesdækslet af den nye tonerpatron.
    Figur : Pak den nye tonerpatron ud
  5. Ryst forsigtigt toneren fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Ryst toneren 5-6 gange
  6. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Installer den nye tonerpatron
  7. Luk det indvendige dæksel.
    Figur : Luk det indvendige dæksel
  8. Luk scanningsenheden.
    Figur : Luk scanningsenheden