Samsung SF-760, SF-761, SF-765-lasermultifunktionsprinter - Ilægning af originaler

Dette dokument indeholder instruktioner i, hvordan du lægger originale dokumenter i printeren. Du kan bruge dokumentføderen til at ilægge en original til kopiering, scanning og afsendelse af en fax.
Klargøring af originaler
Brug disse retningslinjer for at klargøre et originalt dokument:
  • Læg ikke dokumenter i, der er mindre end 142 x 148 mm (5,6 x 5,8") eller større end 216 x 356 mm (8,5 x 14").
  • Forsøg ikke at lægge følgende typer af papir i, så papirstop, lav udskriftskvalitet og printerskader undgås.
    • Karbonpapir eller papir med karbonbagside
    • Bestrøget papir
    • Pergamentpapir eller tyndt papir
    • Krøllet eller foldet papir
    • Bukket eller rullet papir
    • Iturevet papir
  • Fjern alle hæfteklammer eller papirklips, før du lægger det i.
  • Sørg for, at al lim, blæk eller korrekturvæske på papiret er helt tørt, før du lægger det i.
  • Læg ikke originaler i, der har forskellige formater eller papirvægte.
  • Læg ikke brochurer, hæfter, transparenter eller dokumenter i med andre usædvanlige egenskaber.
Ilægning af originaler i dokumentføderen
Når du bruger dokumentføderen, kan du ilægge op til 20 ark papir (80 g/m2, 20 lb., kontraktpapir) til samme job. Følg disse trin for at lægge en original i dokumentføderen.
  1. Bøj papirstakken, og luft den, for at adskille siderne, før du lægger originaler i.
    Figur : Spred eller bøj papiret
  2. Træk dokumentføderens papirbakke eller udskriftsbakke helt ud. Fold forlængeren ud, hvis det er nødvendigt.
    Figur : Træk dokumentføderbakkerne ud
  3. Læg originalen med forsiden nedad i papirbakken til dokumentføderen. Justér breddestyrene på dokumentføderen, så de ligger op mod papirsiderne.
    Figur : Læg originaler i med forsiden nedad