Samsung SF-760 SF-761 SF-765 Laser MFP - Fjernelse af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når der opstår papirstop, vises en advarselsmeddelelse på printerens kontrolpanel.
  advarsel:
Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt. Følg instruktionerne i de følgende afsnit for at udbedre papirstoppet.

Papirstop i bakken

Hvis der sidder papir fast i bakke 1, skal du bruge disse trin for at frigøre det fastklemte papir.
  1. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  2. Luk udskriftsbakken, og åbn og luk derefter topdækslet.
    Figur : Åbn og luk topdækslet
  3. Åbn printerbakkerne, før du udskriver igen.
    Figur : Åbne bakkerne

Papirstop inde i printeren

Hvis der sidder papir fast i fikseringsenhedsområdet omkring tonerpatronen, skal du bruge disse trin for at frigøre det fastklemte papir.
  advarsel:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Vær forsigtig, når du fjerner papiret fra printeren.
  1. Luk udskriftsbakken, og åbn derefter topdækslet.
    Figur : Åbn topdækslet
  2. Åbn dækslet til papirstop.
    Figur : Åbn dækslet til papirstop
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
    Hvis du ikke kan se papiret i dette område, skal du stoppe og gå til næste trin.
  4. Åbn det indvendige dæksel.
    Figur : Åbn det indvendige dæksel
  5. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  6. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  7. Sæt den nye tonerpatron i printeren igen.
    Figur : Installer tonerpatronen igen
  8. Luk det indvendige dæksel (1), og luk derefter topdækslet (2).
    Figur : Luk dækslerne
  9. Åbn printerbakkerne, før du udskriver igen.
    Figur : Åbne bakkerne