Samsung Xpress SL-C48x-farvelasermultifunktionsprinter - Udskiftning af spildtonerbeholderen

Dette dokument forklarer, hvordan du udskifter spildtonerbeholderen. Når levetiden for spildtonerbeholderen er udløbet, vises Smartpanel-programvinduet på computeren, som indikerer, at spildtonerbeholderen skal udskiftes. Ellers holder printeren op med at udskrive.
  • Der kan blive frigjort tonerpartikler inde i printeren, men det betyder ikke, at printeren bliver beskadiget. Hvis der opstår problemer med udskriftskvaliteten, skal du kontakte HP's kundesupport.
  • Håndter spildtonerbeholderen forsigtigt, så du ikke taber den, når du tager den ud af printeren.
  • Sørg for, at du lægger beholderen til spildtoner på en jævn overflade, så du ikke spilder toneren.
  advarsel:
Undgå at vippe eller vende beholderen.
Udskiftning af spildtonerbeholderen
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte spildtonerbeholderen.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  2. Fjern tonerpatronerne fra printeren.
    Figur : Tonerpatroner, fjern
  3. Tag spildtonerbeholderen ud af printeren. Tag hætten af den nye spildtonerbeholder og sæt den på den gamle spildtonerbeholder.
      Figur : Spildtonerbeholder, fjern
    1. Beholder til spildtoner
    2. Hætte
    HP anbefaler at genbruge spildtonerbeholderen. Se flere oplysninger på Produktreturnering og genbrug.
  4. Pak den nye spildtonerbeholder ud af kassen og indsæt den i printeren
    Figur : Spildtonerbeholder, indsæt
  5. Sæt den nye spildtonerbeholder i printeren.
    Figur : Tonerpatroner, indsæt
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke