Samsung Xpress SL-C48x-farvelasermultifunktionsprinter - Udskiftning af billedbehandlingsenheden

Dette dokument forklarer, hvordan du skifter billedbehandlingsenheden. Når levetiden for billedbehandlingsenheden er udløbet, vises Smart Panel-programvinduet på computeren, som indikerer, at billedbehandlingsenheden skal udskiftes. Ellers stopper printeren udskrivningen.
  advarsel:
  • Brug ikke skarpe genstande, såsom en kniv eller saks, til at åbne pakken med billedbehandlingsenheden. Dette kan beskadige overfladen på billedbehandlingsenheden.
  • Pas på ikke at ridse overfladen på billedbehandlingsenheden.
  • Billedbehandlingsenheden må ikke udsættes for lys i mere end nogle få minutter, da dette kan beskadige den. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Kontroller, at alle tonerpatroner er sat korrekt i, før frontdækslet lukkes.
Udskiftning af billedbehandlingsenheden
Brug denne fremgangsmåde for at udskifte billedbehandlingsenheden.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Eksempel på åbning af frontdækslet
  2. Fjern tonerpatronerne fra printeren.
    Figur : Eksempel på, hvordan tonerpatronerne fjernes
  3. Fjern spildtonerbeholderen.
    Figur : Eksempel på fjernelse af spildtonebeholderen
  4. Fjern den gamle billedbehandlingsenhed.
    Figur : Eksempel på fjernelse af billedbehandlingsenheden fra printeren
  5. Fjern forsigtigt al emballeringsmaterialer fra den nye billedbehandlingsenhed, og sæt den derefter i printeren.
    Figur : Eksempel på udpakning og isætning af billedbehandlingsenheden
  6. Isæt spildtonerbeholderen.
    Figur : Eksempel på isætning af spildtonerbeholderen
  7. Fjern tonerpatronerne fra printeren.
    Figur : Eksempel på isætning af tonerpatroner
  8. Luk frontdækslet.
    Figur : Eksempel på lukning af frontdækslet