Samsung SF-760, SF-761, SF-765-lasermultifunktionsprinter - Udbedring af papirstop

Dette dokument viser, hvordan du rydder papirstop i printeren. Når et originalt dokument sætter sig fast, mens det føres igennem dokumentføderen, vises en advarselsmeddelelse på kontrolpanelet.
bemærk:
Du kan forhindre papirstop ved at undgå at bruge tykke, tynde eller blandede dokumenter.
Træk det fastklemte dokument ud langsomt og forsigtigt for at undgå at rive det i stykker.

Papirstop i indføringsområdet

Hvis der sidder papir fast i indføringsområdet på dokumentføderen, skal du bruge disse trin til at frigøre det fastklemte papir.
  1. Fjern resterende sider fra dokumentføderen.
  2. Træk forsigtigt dokumentet ud af dokumentføderen.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Læg dokumentet tilbage i dokumentføderen.

Papirstop i udgangsområdet

Hvis der sidder papir fast i udføringsområdet på dokumentføderen, skal du bruge disse trin til at frigøre det fastklemte papir.
  1. Fjern resterende sider fra dokumentføderen.
  2. Åbn kontrolpanelet ved at tage fat i den nederste kant og trække det opad.
    Figur : Åbn kontrolpanelet
  3. Træk forsigtigt dokumentet ud af dokumentføderen.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  4. Luk kontrolpanelet. Læg dokumentet tilbage i dokumentføderen.