Samsung Xpress SL-C48x-farvelasermultifunktionsprinter --Udbedring af papirstop

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udbedrer papirstop.
I bakke
  bemærk:
  • Hvis du vil undgå at rive papiret i stykker, skal du trække det fastklemte papir ud langsomt og forsigtigt.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér printertypen.
  1. Fjern bakken.
    Figur : Bakke, fjern
  2. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Papir, fjern
  3. Geninstaller bakken.
    Figur : Bakke, installer
  4. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  5. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke
Inde i printeren
  advarsel:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Pas på, når du fjerner papiret fra printeren.
  bemærk:
Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér printertypen.
  1. Åbn bagdækslet.
    Figur : Bagdæksel, åbne
  2. Åbn rammepladen.
    Figur : Rammeplade, åbne
  3. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Papir, fjern
  4. Luk rammepladen.
    Figur : Rammeplade, lukke
  5. Luk bagdækslet.
    Figur : Bagdæksel, lukke
  6. Kontrollér, at bagdækslet klikker på plads.
    Figur : Bagdæksel, klikke på plads
I udføringsområdet
  advarsel:
Området omkring fikseringsenheden er varmt. Pas på, når du fjerner papiret fra printeren.
  1. Åbn scannerenheden.
    Figur : Scannerenhed, åbne
  2. Fjern det fastklemte papir ved forsigtigt at trække det lige ud.
    Figur : Papir, fjern
  3. Luk scannerenheden.
    Figur : Scanningsenhed, lukke