Samsung SF-760, SF-761, SF-765-lasermultifunktionsprinter - Udskiftning af tonerpatronen

Dette dokument forklarer, hvordan du skifter tonerpatronen i printeren. Når tonerpatronen er brugt op, holder printeren op med at udskrive.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Før du åbner topdækslet, skal du lukke udskriftsbakkeforlængeren.
  • Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den til med et ark papir, om nødvendigt.
  • Rør ikke ved tonerpatronens grønne side. Brug håndtaget på patronen for at undgå at røre ved dette område.
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis der kommer toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.

Sådan udskiftes en tonerpatron

Brug denne fremgangsmåde for at udskifte tonerpatroner.
  1. Åbn topdækslet (1), og åbn derefter det indvendige dæksel (2).
    Figur : Åbn dækslerne
  2. Tag fat i håndtaget på tonerpatronen, og tag den ud af printeren.
    Figur : Fjern den brugte tonerpatron
  3. Tag beskyttelsesdækslet af den nye tonerpatron.
    Figur : Pak den nye tonerpatron ud
  4. Ryst forsigtigt toneren fra side til side for at fordele toneren jævnt.
    Figur : Ryst toneren 5-6 gange
  5. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Installer den nye tonerpatron
  6. Luk det indvendige dæksel (1), og luk derefter topdækslet (2).
    Figur : Luk dækslerne
  7. Åbn printerbakkerne, før du udskriver igen.
    Figur : Åbne bakkerne