• Oplysning

Samsung Xpress SL-C48x-farvelasermultifunktionsprinter - Udskiftning af tonerpatronen

Den følgende fremgangsmåde viser, hvordan du udskifter tonerpatronen.
Når en tonerpatron er brugt op, vises vinduet Udskrivningsstatus på computeren, hvilket angiver, at tonerpatronen skal udskiftes.
bemærk:
  • Ryst tonerpatronen grundigt, da dette forbedrer den indledende udskriftskvalitet.
  • Illustrationerne i denne brugervejledning kan afvige fra printerens udseende, afhængigt af indstillingerne eller modellerne. Kontrollér printertypen.
  advarsel:
  • Brug ikke skarpe genstande som f.eks. en kniv eller saks til at åbne tonerpatronens emballage. De kan ridse patronens tromle.
  • Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre toneren af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
  • Når du åbner en scannerenhed, skal du holde dokumentføderen og scannerenheden sammen.
  • Hvis der udskrives, efter printeren viser, at tonerpatronen er tom, kan printeren blive alvorligt beskadiget.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, åbne
  2. Fjern tonerpatronen fra printeren. Hvis du vil genbruge tonerpatronen, skal du gå til Returnering og genbrug af produkter.
    Figur : Fjern toner
  3. Tag den nye tonerpatron ud af emballagen. Sørg for at genbruge emballagematerialet.
    Figur : Pak tonerpatronen ud
  4. Tag plastikken af tonerpatronen, og skub den ud.
      Figur : Fjern plastikdelen af tonerpatronen
    1. Løft den beskyttende plastik.
    2. Skub den beskyttende plastik ud.
  5. Sæt den nye tonerpatron ind i printeren.
    Figur : Indsæt ny tonerpatron
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Frontdæksel, lukke