HP PageWide Enterprise MFP, HP PageWide Managed MFP - Udbedring af hæftestop i den gulvmonterede færdigbehandlingsenhed (z+- og dn+-modellerne) - 66.80.xz

Udbedring af hæftestop i den gulvmonterede færdigbehandlingsenhed (z+- og dn+-modellerne) - 66.80.xz

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du afhjælper et hæftestop i den gulvmonterede færdigbehandlingsenhed. Når der opstår stop, viser kontrolpanelet en fejlmeddelelse og en animation om, hvordan du kan afhjælpe stoppet.
Den følgende fejlkode vises, når der opstår et hæftestop i den gulvmonterede færdigbehandlingsenhed:
  • 66.80.xz
bemærk:
Fjern alt papir fra efterbehandlingsenhedens udskriftsbakker, før du adskiller efterbehandlingsenheden fra printeren.
  1. Tryk på udløserknappen til efterbehandlingsenheden, og skub den derefter væk fra printeren.
    Figur : Skub færdigbehandlingsenheden væk fra printeren
    bemærk:
    Du behøver ikke at frakoble datakablet, når du flytter efterbehandlingsenheden.
  2. Anbring efterbehandlingsenheden, så der er adgang til bagdækslet, og åbn derefter bagdækslet på efterbehandlingsenheden.
    Figur : Åbn bagdækslet på færdigbehandlingsenheden
  3. Drej det grønne hjul for at køre vognen med hæftepatronen hen imod dig, indtil den ikke kan komme længere. Tryk derefter på tappen på hæftepatronen, og skub patronen ud af efterbehandlingsenheden.
    Figur : Fjern hæftepatronen
  4. Løft det lille håndtag på bagsiden af hæftepatronen for at adskille hæftepatronen fra holderen, og fjern derefter eventuelle fastklemte hæfteklammer.
    Figur : Fjern de fastklemte hæfteklammer
  5. Luk håndtaget på bagsiden af hæftepatronen. Sørg for, at det går ordentligt på plads.
    Figur : Luk håndtaget på hæftepatronen
  6. Isæt hæftepatronen ved at holde på det grønne hjul med én hånd, mens du skubber hæftepatronen på plads.
    Figur : Sæt hæftepatronen i igen
  7. Luk bagdækslet på efterbehandlingsenheden.
    Figur : Luk bagdækslet
  8. Geninstaller efterbehandlingsenheden.
    Figur : Installer færdigbehandlingsenheden igen