Samsung CLX-6200, CLX-6240-lasermultifunktionsprinter - Ilægning af papir

Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du ilægger papir i printeren.
Læg papir i
Bakken (Bakke 1) kan maksimalt indeholde 250 ark almindeligt papir. Der kan bruges papir i formaterne A4 og Letter. Der findes en mulighed for at tilkøbe en valgfri bakke og tilslutte den under standardbakken, så der kan ilægges 500 ekstra ark papir.
  advarsel:
Brug af fotopapir eller bestrøget papir kan medføre problemer og give anledning til reparation. Sådanne reparationer dækkes ikke af Samsungs garanti eller serviceaftaler.