• Oplysning

• Feedback

HP PageWide Managed MFP - Ilægning af papir i tandembakke 2 og 3 (kun model E77660zts og P77440dn)

Indledning

advarsel:
Træk ikke mere end én papirbakke ud ad gangen. Brug ikke papirbakken til at stå på. Hold hænderne væk fra papirbakkerne, når du lukker. Alle bakker skal være lukket, når du flytter printeren.
I det følgende kan du læse, hvordan du lægger papir i tandembakke 2 og 3. Disse bakker kan rumme op til 550 ark papir (75 g/m2).
  1. Åbn bakken.
    Figur : Åbn bakken
  2. Juster papirlængde- og papirbreddestyrene ved at trykke justeringslåsene sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Juster styrene
  3. Læg papir i bakken, og skub derefter længde- og breddepapirstyrene ind mod stakken. Kontroller papiret for at sikre, at styrene rører stakken uden at bøje den.
    Figur : Ilæg papir
  4. Undgå at overfylde bakken, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
    Figur : Kontrollér stakhøjden
  5. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  6. Gentag disse trin for den anden bakke.

Brug Tilstanden Alternativt brevhoved

Brug funktionen Tilstanden Alternativt brevhoved, hvis du vil lægge papir med brevhoved eller fortrykt papir i bakken på samme måde for alle jobs, uanset om du udskriver til én side af arket eller til begge sider af arket. Når du bruger denne tilstand, skal du isætte papir som til automatisk dupleksudskrivning.
Hvis du vil bruge denne funktion, skal du aktivere den via menuerne på printerens kontrolpanel.

Aktivér tilstanden Alternativt brevhoved via menuerne på printerens kontrolpanel

1. Åbn menuen Administration på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Kopier/Udskriv eller Udskriv
    • Administrer bakker
    • Tilstanden Alternativt brevhoved
  3. Vælg Til.