HP PageWide Enterprise 765, HP PageWide Managed E75160, P75250 - Energibesparende indstillinger

Indledning

Konfigurer indstillinger for dvaletilstand for at reducere strømforbruget, når printeren er inaktiv.

Indstilling af dvaletimeren og konfiguration af printeren til et strømforbrug på 2 watt eller mindre

Indstillingerne for dvaletilstand i denne menu påvirker, hvor meget strøm printeren bruger, vågn op/dvaletid, hvor hurtigt printeren går i dvaletilstand, og hvor hurtigt printeren vågner fra dvaletilstand.
Hvis du vil konfigurere printeren til et strømforbrug på 2 watt eller mindre i dvaletilstand, skal du angive tidsværdier for indstillingerne Dvale efter inaktivitet og Automatisk slukning efter dvale.
  1. Vælg Indstillinger på startskærmbilledet i printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Generelt
    • Energiindstillinger
    • Dvaleindstillinger
  3. Vælg Dvale efter inaktivitet for at angive det antal minutter, som printeren skal være inaktiv, før den går i dvaletilstand. Indtast det relevante tidsrum.
  4. Vælg Auto fra efter dvale for at bringe printeren i en dybere strømbesparelsestilstand efter en dvaleperiode. Indtast det relevante tidsrum.
    bemærk:
    Som standard vil printeren vågne fra Auto fra som reaktion på en aktivitet bortset fra USB- og Wi-Fi. Til større energiindstillinger kan du angive, at den kun skal vågne ved aktivering af strømknappen ved at vælge Luk ned (kun vækning ved tænd/sluk-knap).
  5. Vælg Udført for at gemme indstillingerne.